Jag hoppas att ni hade en fantastisk mors dag alla coola, sköna mammor out there. Eller ja. Mammor förresten. Jag tycker gott att alla ni som nån gång tänker skaffa barn, och ni som inte alls vill ha barn utan kanske hellre njuter av andras kan få firas också. Det är banne mig inte lätt ibland. Det är mycket man måste bevisa för att duga som tjej. Så jag tycker gott vi kan fira lite till mans allihop. Och ja, det är okej att spiller över lite så här till måndagskvällen.

Själv blev jag bortskämd med en fin liten teckning som Bonnie fått hjälp av Per att måla (eller, om sanningen ska fram, han satt lite pennor i olika färger i hennes hand, och så vevade hon och – voila – där har ni konstverket) och en härlig parkpicninc. På kvällen kom ett gäng kompisar på besök och så grillade vi på terassen.

Bonnie trivdes som vanligt bäst i centrum och fick alla att skratta när hon bjöd på sin signtur-kanin-min: den där hon rynkar ihop näsan, drar upp överläppen och fnyser luft in och ut genom näsan. När hon märkte att denna lilla övning gav henne ännu mer uppmärksamhet såg hon ingen anledning att sluta. I kombination med att vinka, vilket också är något hon just lärt sig, lanserade hon kvällens stora cirkusnummer. 

Blev ni firade på mors dag? Hur då?

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *