Guldkorn

Jag samarbetar lite med begagnatsajten Loppi som ni säkert vet, och titt som tätt brukar jag tipsa om favoritfynd som finns där just nu. Nu är det dags igen!

Kanske era ungar är som Bonnie och älskar gunghästar? Och har ni inga egna barn som behöver den är den ju en perfekt present att ge till gudbarnet eller bästa kompisens kotte på ettårsdagen. 100 spänn, och ni hittar den här!

Kolla också in de här mumsiga fårskinnstofflorna, du får dem och en fleeceoverall i storlek 62-68 för 150 spänn!

Sist men inte minst hoppas jag att någon fort som sjutton slår till på de här vansinnigt fina jodphurs-skorna i storlek 25-26. En hundring!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för sara
  sara

  Skriv din kommentar här!
  Hej Cecilia!

  Jag är intresserad av att köpa topshop brogues på nätet, sådan som du har. Problemet är bara att jag inte vet hur de är i storlekarna. Skorna jag vill köpa är i storlek 3 som jag tror motsvarar 36 (?). Precis som du ligger jag mellan två storlekar, i mitt fall 35,5 och undrar nu om du kan säga hur skorna är i storleken? Stora/små/normala/? Vilken storlek hamnade du på?

  Lång fråga för ett litet problem kanske:) Men skulle vara tacksam om du hade tid att hjälpa!

  Tack för en fin blogg!

 2. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Jag har 39 på mina, och det brukar vara lite stort, men den här skon är nästan lite liten i stället, så jag skulle säga att de är något små i storlekarna!

 3. Profilbild för sara
  sara

  Skriv din kommentar här!

  Tack!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *