Sveriges Sämsta Letare my ass! Turbanen kröp fram ur sina gömmor till slut.

0 svar

 1. Jag vill ha en sån. Vart hade du köpt den nu igen? Har för mig att de inte görs längre. Men du kanske vet nån annanstans där man kan hitta en? Ser så ljuvligt ut att ha håret ur vägen på sommaren. Men varmt kanske?

 2. Vad fina ni är! Jag har också en. Köpte den ”via” kontakten i dina kommentarfält efter din Egypten-resa. Men den sitter inte alls lika bra på mig som på dig. MItt huvud är nog för stort… 😉

 3. Turban var trendigt i USA för ungefär 5 månader sen. men jag förstår att man ligger efter i Sverige. Det blir ju så. Kanske lite varmt för det också.

 4. Åh Cecilia, kan du inte lägga ut kontaktuppgifter till hon som har gjort turbanen igen? Kan inte hitta henne….
  Tacktack

 5. Den där turbanen är så snygg så jag nästan smäller av. ÅÅåååååååh, vad jag skulle vilja ha en sån!

 6. Vad fina ni är!

  Jag har ett shoppingbryderi som du kanske kan hjälpa till med. Jag behöver en snygg, stor, handväska. Tycker jag ser massor på andra ute på stan, men hittar inte nån när jag själv försöker shoppa (inte så bra på väskor tror jag).

  Jag vill kunna ta den till jobbet de dagar jag ska träna (och de dagar jag inte ska det), och på helgen när jag och tvååringen ska vara borta hela dagen ska allt rymmas i den (lite ombyte, nån leksak lite mat och så). Vet du nån? Jag vill inte att den ska kännas för sportig eller så, mer dressad. Jag är beredd och lägga några tusenlappar.

  Kram och tack!

 7. USA? Vem bryr sig om vad som var trendigt i USA när turban har varit trendigt i Europa (ja, i Sverige också) till och från i typ ett år? Det handlar väl snarare om vad man gillar och vad man passar i? ”Man måste pricka in trenden”… Det var det dummaste jag hört.

 8. Hej Cecilia!
  Cool och inspirerande blogg du har! Bilden i detta inlägg är helt underbar! Jag skulle vilja se mer av Bonnie och Rios outfits 😉 har själv två tjejer i deras åldrar och det skulle inte sitta fel med mera barnklädes inspiration 🙂 Kram till dig och dina små

 9. Har provat att maila till Sandra som tillverkar turbanen men den adressen är ej aktuell längre, någon som vet den nya??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *