Bara för att ni garanterat är helt sjukt nyfikna på vad jag har gjort idag, kommer här en snabb recap: Sömnen var mycket bättre den här natten, tackar som frågar, men vi försov oss ändå och jag fick köpa frukost i den där fina lilla frukostvagnen som står parkerad längs med Nynäsvägen. Sedan har jag suttit hela dagen och klippt de första avsnitten av säsong tre av ”På middag hos Hannah och Amanda”. Det betyder alltså att man sållar i materialet. Killar sina darlings. Plockar fram och sätter ihop godbitarna till någon slags (helst) snygg begriplighet. Hela eftermiddagen satt jag till och med själv (i vanliga fall är det en redigerarkille som sköter hårdvaran (själva klipparprogrammet i datorn), och jag som styr över mjukvaran (innehållet i programmet) och klippte och lärde mig massor av nya spännande saker. Kul! Sedan åkte jag hem. Hittade på en rätt lyckad lek med barnen där jag var cirkusdirektör och de hoppade från byrån till vår säng, men innan de fick hoppa var de tvungna att klara av mina kluriga frågor. Rio fick till exempel säga vilken färg det var på hennes byxor. Bonnie lite svårare, som rabbla alfabetet eller säga ett ord som börjar på bokstaven P. Sedan stack och jag tränade ett pass (gillar verkligen inte att träna pass, men Body balance får vara mitt lite lugnare alternativ i veckan, så att jag blir lite stretchad och mjuk också), och nu sitter jag här och har ätit fiskpinnar och väntar på att Per ska bli klar med-vad-det-nu-är-han-gör så att vi kan titta på sista avsnittet av första säsongen av Homeland någon gång. Tänker toppa det med en påse popcorn.

Jag satt på tunnelbanan förut och försökte klura ut vad jag skulle blogga om idag, men inte en enda idé som kändes vettig gjorde sig påmind. Så jag frågade på Instagram och fick lite hjälp och ett par bra idéer. Och det hade jag tänkt skriva om nu, men nu blev det ju en hel uppsats om vad jag gjort idag så – haha! då spar jag det till imorgon i stället. Mina favoritsminkprodukter-tips blir det! Och efter att ha jobbat på både tjejtidningar och kvällstidningsbilagor har jag provat mig genom en hel del (visste ni att alla stora magasin ofta har hela rum proppfyllda med smink, cremer och parfymer? Sådan där som alla de stora skönhetsvarumärkena skickar ut lådvis av helt gratis till pressen, men tar svinmycket för av de ”riktiga” konsumenterna. Inte konstigt att man kan tipsa om en creme i 2000-kronorsklassen när man slipper betala för den själv menar jag.)

Men det blir i morgon som sagt! Nu. Homeland.

0 svar

  1. då var det dig jag såg på passet! det är en av mina favoriter, sjukt bra avkoppling och så känner man sig så lång, rörlig och ståtlig efteråt!

  2. Av ren nyfikenhet, är frukosten från frukostvagnen ok?? Jag åker förbi dem varje morgon och kanske man borde stanna någon morgonen när man tar bilen!??

    Ser fram emot morgondagens inlägg! Vilken cliffhanger 😉

  3. Åh vart har ni fått tag på Homeland avsnitten? Jag har hela säsong två inspelad, men måste ju se säsong ett först! Har sett tre första avsnitten (under en semester i England) och fastande helt..

    1. Ah! Älskar Homeland. Men framför allt Cate Blanchett – vilken sinnesjukt bra skådis alltså. Den bästa.

  4. Hej, vill bara säga att det absolut inte spelar någon roll vad du skriver om. Jag blir alltid berörd och skrattar ofta högt och igenkännande. Ta det här rätt nu, du känns liksom som en riktig människa. Inte någon hittapåperson som låtsas utan som en själv. Tvåbarnsmorsa som är sjukt mycket mamma men ändå vill vara Cecilia ibland, hoppas du fattar vad jag menar. Oj nu blev det lite mycket, men det jag ville säga är att du har en sjukt bra blogg för mig iallafall. Tack för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *