IMG_7832När man inte känner sig riktigt redo för gymmet, men lagom less på att ligga hemma i mysbyxor med kaksmulor i mungipan och en sovande bebis på magen – är en hike med trevligt sällskap den bästa lösningen. Runyon Canyon är en lagom krävande led mitt i LA som lockar till sig såväl kändisar som träningsentusiaster och ivriga nybörjarmotionärer – men främst av allt verkar platsen suga åt sig svenskar. Går inte en gång utan att man är här utan att möta flockar med unga blondiner (och ja, det är skillnad i blondhet mellan amerikanska blondiner och den där skandinaviska nyansen och hårkvaliteten, man kan urskilja svenskar på långt håll, är inte det märkligt ändå? Hur subtilt  men ändå tydligt när man kan koderna, vi kan särskilja oss från varandra olika nationaliteter emellan) som skvallrar på svenska. Känns lite härligt ändå och hemma på ett fint vis när vi möts och delar en nick och ett ”hej” på en bergstopp i LA.

 

0 svar

 1. Det ser skönt ut.
  En skofråga angående träning: har du löparskor på din hike eller träningsskor som du bara använder för promenad? Och när du tränar styrka utomhus, har du några andra skor då eller samma som vid löpning eller promenad?

  1. Jag borde säkert ha olika skor men har fått för mig att det där bara är ”säljtrick” och att det egentligen inte är så stor skillnad så jag kör på samma rakr över. Vilket säkert som sagt är dumt.

 2. Jag kan svara på frågan om bärsele, det är en ergobaby. Världens absolut skönaste bärsele (enligt mig iaf). Ergonomisk och perfekt om man bär mycket på barn. Min dotter bodde i princip i den i flera månader. Plus att den går att ha på ryggen samt bära större barn i. Perfekt för resor eller ställen där det inte passar med vagn. Även för en tvååring. Bästa barnprylen vi hade, alla kategorier.

 3. Har också utvecklat en sverige-radar under de år jag bott i Kanada. Får en magkänsla av att någon är svensk på långt håll & har funderat på vad det är som gör det. Kanske är det håret som du säger, men jag tycker även att det liksom känns på klädstilen. Sen kan jag spana in en fjällräven kånken på typ en mils avstånd. 🙂

 4. Jag bodde i Paris under några år – till slut kunde vi se om nationaliteten var svensk, norsk eller dansk… 🙂 Så vi har onekligenn särdrag, trots att man tycker att vi är så lika varandra i Norden.
  Det är så roligt att läsa om dina olika LA-tips, jag hoppas verkligen att den dagen jag kommer till LA att jag kommer att hitta tillbaka till några av dina tips.

 5. LOL,, om ni sprang pa mig skulle Ni alldrig gissa att jag var Svensk.
  Satt jamte ett bord svenskar i LA en gang och lyssnade pa deras snalla komentarer om mina barn som ar ”mixade” och fick hora hur fina de ar. Kunde inte lata bli att tacka for det pa Svenska nar vi betalade for notan 🙂

 6. Så härligt det ser ut. Jag tror på det där med att bära nära mycket. Känner såhär i efterhand att jag bar mitt andra barn alldeles för lite, hon fick mest hänga med i vagnen överallt. Man liksom råddade ihop livspusslet mer än man njöt typ. Jaja anyway, det ser mysigt ut!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *