Jag hade ett uppehåll från armbandsur på säkert tio, men så fick jag en klocka från Cartier i morgongåva när jag och Per gifte oss. I början hade jag den jämt, men ju äldre och mer destroyer-kapabel Bonnie blev insåg jag att den var alldeles för fin att ha som vardagsklocka. I alla fall när man har småbarn. Vattenfärg, skumbad, lekparker och lervälling kan mörda en sån där elegant liten sak med blixtens hastighet. Men nu hade jag ju vant mig vid att alltid ha tiden runt armen, så jag önskade mig ett mer barnkompatibelt komplement i julklapp och fick en Certina DS Podium. Den stackarn har minsann haft ett hårt liv och fått utstå det mesta, men inte en repa har den ändå. I skick som ny fortfarande. Så gott som i allafall. Går ni i klockköpartackar kan jag alltså varmt rekommendera att kolla in Certinas utbud. Här kommer ett axplock!

Min Certina-klocka.

En liknande, fastän helt silverfärgad.

1990 kronor.

Det finns också andra varianter i snäppet högre prisklasser.

4190 kronor.

DS Podium unisex, 4190 kronor

DS Podium lady, 3790 kronor.

0 svar

  1. Bra tips! Jag är nu 41+0 och behöver desperat handla något fint för att tänka på något annat än att bebisen aldrig kommer!

    Börjar misstänka att jag är skengravid och att allt är ett stort skämt.

  2. Jag köpte mig en fin Certina för 2mån sen när min lilla dotter fyllde 2år. Jag har haft det riktigt tufft de senaste åren med sjukdom otrohet och separaion, så jag tyckte ja behövde ngt att muntra upp mig med! =)
    Tycker faktiskt att vi mammor är värda att uppvaktas när barnen fyller år, det är ju då ett visst antal år sen när vi låg där och kämpade med värkar!

  3. Ullrika: men du blir ju uppvaktad på Din födelsedag och jag tror inte det är en ”walk in the park” att bli född heller.

  4. Men, jag har samma klocka som du och den är ju vattentät med safirglas och det kan ju bara repas med diamant så i sånt fall är väl den mer tålig än någon av dessa? Eller tänkte du på armbandet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *