Strax packar vi ihop våra saker och flyger tillbaka till Sverige, det har varit en underbar vecka (visar bilder och berättar så fort jag är hemma och har human uppkoppling), men ska det faktiskt bli skönt att, ja, ni vet, börja leva det vanliga livet igen.
Vet ni en annan sak som ska bli skön? Att börja blogga igen! Jäklar vad bloggsugen jag är nu. Den sista delen av hösten var rätt… massiv, av anledningar som jag inte kunnat skriva om, och när helgerna kom kände jag plötsligt inte för något annat än att göra ingenting. Har inte orkat tänka en tanke på blogg och jobb på flera veckor. Men nu så! Nu är jag helad, laddad, stark och peppad på det mesta!
Så när nu ett nytt bloggår drar igång kanske jag kan få passa på att be er om lite feedback? Alla har förstås sin smak och sina intresseområden, men inspirera mig gärna och berätta vad ni gillar att läsa om här i bloggen, och kanske vad ni vill se mer av? Om ni är kvar där ute vill säga? Ni kanske dragit för gott under julens bloggtorka? Har ni det? Va? VA VA VA VAAAAA? Hallåååååå? Heeeeej!!!

0 svar

 1. Jag gillar ju din klädstil väldigt mycket så gärna outfit bilder, vet att du varit inne på det tidigare men klädtips för gravida är ju guld. Min mage börjar växa nu men jag vägrar polarn-tant modet och vet inte riktigt hur jag ska göra istället. Bonnie citat är alltid välkommet.

 2. med tanke på att världen står inför en 4 gradig uppvärmning ser jag gärna fler diskussioner och tips om miljön. har svårt att se hur denna exploatering ska minska när alla människor drömmer om så mycket lyx hela tiden.

 3. Jag skulle också vilja se fler dagens-outfit-bilder. Och som de andra skrev, familjen, vänner, träning, vad du gör på helgerna. Det hade också varit roligt och få veta lite mer om vad du jobbar med på perfect day?

 4. Hej Cecilia! Tack för en superblogg och hej också till alla klagomonster som finns i kommentarerna! 🙂 Skit i dem, allt det handlar om är AVUNDSJUKA! Jag tycker dock att det är toppen med mer vegetariskt, inte bara för miljön, men också för våra djur! (som går igenom ett helvete i slakten etc.).
  Jag skulle gärna se mer barnkläder tips! (då jag själv har två små tjejer).
  Tack igen och hoppas ni har haft en bra solig och varm semester!
  häls. Flisan

 5. Lugn bara lugn, vi är kvar!!!
  Jag vill gärna ha blogginlägg om livet. Jobb, familj, kläder, resor etc…som tidigare med andra ord. En salig blandning!

  Välkommen hem!

 6. Så skönt att du är tillbaka! Trodde att du lagt av helt, för det har verkligen märkts av att du inte varit som vanligt under senhösten. Men fortsätt din gamla stil med blandning familj, mode och jobb. Jag har saknat din vanliga blogg väldigt mycket. Så go on…

 7. Vi är kvar! Läser många bloggar och jag tycker du har den bästa mixen, så fortsätt med ditt vinnande koncept! Det jag skulle vilja läsa ännu mer/se bilder av är: din träning, inredning hemma hos er, barnkläder, aktuella diskussioner, lite mer bakom kulisserna på allt kul du får gå på, lite mer stylingtips för oss som inte är så kunniga och lite tips på vad man ska tänka på när man köper vissa plagg (bas t-shirts, LBD, kavaj för olika kroppar). Jättekul när du tog in in kompis och visade hur hon klädde sig. Vardagsbetraktelser uppskattas också alltid! Önskar dig ett härligt 2013!

 8. Välkommen tillbaka! Sjukt tomt utan dig 😉
  Jag vill läsa om framtidsplaner typ jobb/karriärval, familjerelaterade inlägg samt om ytligheter som dagens, accessoarer smink och hudvård,

 9. Vill bara säga att du är så inspirerande. Du har en så skön ton i ditt skrivande som alltid får mig att bli glad. Ville bara säga det. Älskar att läsa dina texter om dina barn, det är så mycket kärlek i de texterna. Tack för att du lyser upp!

 10. Hallilå!
  Klart man är kvar. Jag önskar fler återbruk-inlägg, du är så duktig och medveten samt så inspirerande. Själv har jag precis har två shopping fria månader, förutom två julklappar, och kommit igång med att sy om det jag har.
  Annars uppskattar jag den härliga blandningen du alltid bjuder på!
  Välkommen hem och till förvirringen att skriva 2013 istället för 2012 🙂

 11. Vad trevligt att få önska lite. Jag gillar när du skriver om mode, ditt jobb/karriärfrågor och faktiskt dagens outfit. Tycker om inspirationen dagens outfit ger. T ex var det via dig jag upptäckte Modström och Schoo (stavning). Tack för en bra blogg, hoppas det du inte kunde skriva om har löst sig.

 12. Vi är kvar! Jag följer flera bloggar, men din har den bästa mixen av allt, fortsätt precis så! Är nyfiken på vad du klurat på under hösten, känns/ kändes som om du stod inför stora beslut. Bara det inte innebär att hon slutar blogga tänkte jag:-)
  Tack för bästa bloggen!

 13. Kvar 🙂. Gillar mixen du här. Tycker i vanliga fall klädinlägg är trista, men dina tycker jag är inspirerande eftersom jag tycker de funkar för mig också. Tycker instagraminläggen känns lite fattiga, men du missbrukar ju inte det iaf 🙂. Välkommen tillbaka!

 14. Tips på snygga kläder man kan ha när man ammar! Gärna plagg som inte är just amningsplagg, fått för mig de är både dyra och ej så snygga. Utan vanliga coola snygga kläder men som funkar galant ihop med amning. Väntar mitt första barn och misstänker jag kommer leva i nån av min killes skjortor de kommande månaderna så behöver lite inspiration :)) Tack för en riktigt bra blogg!

 15. Vi är kvar!
  Jag uppskattar alltid bilder, på kläder, barn, mat, vyer… Mina egna blir tyvärr inte så bra pga dålig mobilkamera men in på bloggen ska de 🙂 Är också på resa, i Florida, och uppkopplingen är riktigt bra. Men det har ju sina nackdelar på en semester.

 16. Du är bäst Cecilia! Jag gilalr blandningen men framförallt att du bjuder på dig själv, lite vardagsskildringar och sånt som får en att känna sig mindre ensam i sin föräldraroll. Samt dina tankar och åsikter, de behövs och berikar. Heja dig och tack för att du fortsätter!

 17. Jag skulle gärna läsa om restips. Ska åka någonstans i april med mamma, pappa, man, en 2- samt en 3 åring. Vi vill ha sol, värme, pool och det ska vara bekvämt : )

 18. Jag förstår att det är skönt att ta en paus från allt vad internet heter men jag har saknat dina inlägg! Jag vill gärna se mer av dagens outfit och annan modeinspo.
  Tack Cecilia – du är grym!

 19. Jag har saaknat dig! gillar allt du skriver om, särkilt modeinspirationen. Skulle gärna läsa om hur du tycker det är att bli äldre. Jag fyller 29 i sommar, och ser fram emot att bli äldre. Nu känner jag mig i nån slags mellanålder eftersom jag fortfarande pluggar och bor ensam…

 20. Älskar din stil = gärna outfit och inspiration. Även träningsinlägg och inlägg kring jämställdhetstänk är välkommet!

 21. Jag tycker att din blogg är härlig och önskar inlägg om mat, träning och mode och speciellt hur du gör för hinna med din familj och dig själv. Älskar när jag känner igen mig i ärliga texter som skildrar livet som det är!
  Tack för en bra blogg!

 22. det är otroligt härligt när lusten faller på igen tycker jag och man känner sig inspirerad och motiverad till att blogga och har mycket att skriva om. Kul att du är tillbax !

 23. Jag gillar din blogg väldigt mycket som den är. Tycker om blandningen och ditt sätt att skriva. Något som jag gärna skulle vilja se mer av är outfit-bilder, tycker ofta att dina avslappnade ”dagens” kan vara minst lika inspirerande som en piffad partylook så mer sånt! Kanske även lite tips kring jobb och karriär, alltid intressant att höra om andras erfarenheter och funderingar.

 24. Du har så härlig blandning i bloggen! Men mer av dina kloka funderarinlägg och tips på veggomat uppskattas! Tack för grönkål och brysselkål:)

 25. Inte dragit, neeeeej! 🙂 Din blogg har en bra mix av allt egentligen men för o nämna nåt, budgettips på sköna o samtidigt ursnygga plagg till vår/sommar kanske? Student som jag är… 🙂

  1. Klart man är kvar!! Gillar din blogg, det är den jag läser mest regelbundet. Som Marlene här ovan gillar jag budgettipsen, du är så bra på att hitta guldkornen i kedjornas utbud. Inte student, men delvis föräldraledig…

 26. Jag är kvar 🙂
  Vill tacka för en inspirerande blogg.
  Tack vare dig äter vi i stort sett bara ekologiskt här hemma nu!

 27. Håller med tidigare inlägg… Älskar din blandning av yta och djup. Funderingar, mode, träning och relationer. Du är bäst! Fortsätt som tidigare!

 28. Hej, dun blogg är super och du är en cool brud och det är ju tack vare dig jag och min familj träffat underbara Ann!
  Det jag saknar är musik tips, du har i god tid före radion spelat hittat godbitar som Gotye sombody that i use to know, chris medina och fun och det är ju såååå härligt med ny bra musik!

 29. Kan du inte lägga in recepten under en kategori, så att de är lätta att hitta? Gärna fler kål-recept som du testat – är helt såld på det.

 30. Jag vill också se fler outfits, men skulle även vilja se dina tips på basgarderober! Tex 5 par ”måste ha”-skomodeller eller byxor, kjolar etc. Vore toppen! Superinspirerande blogg förresten.

 31. Din blogg är ju min favvo. Älskar blandningen av viktiga ämnen (miljön, familjen, värderingar…) och det mindre viktiga men ack så roliga (mode, resor, inredning)!! Kanske inte så mycket konstruktiv feedback i detta, men jag bara tokgillar bloggen precis som den är (så snälla ändra inte för mycket)! Helt ärligt så ser jag framemot varje nytt inlägg, så tack för allt bra arbete du lägger ner på det och hoppas du fortsätter i samma anda! Kram på dig!

 32. Åh! Gärna med outfits, älskar din stil!
  Jag som också är intervall-frälst, gärna mer om din träning.. Typ hela pass, om du kör tabata mm.
  Tack för en superbra blogg och hoppas semestern varit underbaaaaaaaar!

 33. Kvar. Vill gärna se sjyssta klädtips. Dvs både inspirerande inlägg som får oss att inse att vi inte behöver köpa nytt nytt nytt hela tiden, och tips på kläder med eftertanke. Tycker att det är svårt att hitta snygga och roliga ekologiska plagg. Du har säkert koll.

 34. Jag gillar att läsa om alla roliga vardagsstunder du har med tjejerna dina och jag blir alltid så inspirerad av dina outfits. Kram!!

 35. Älskar hur du skriver och gillar tankar om livet, karriären, val, hur du känner inför olika saker. Väldigt inspirerande! Tack! Vi hänger självklart med genom vått o torrt. All pepp!

 36. Ja hej du, du behöver inte skrika, så klart att vi är kvar!! Fortsätt som du gör, outfits och mammabryderier blandat med dykningar i lite ”djupare” ämnen då och då, så härligt med engagemang och någon som vågar ha en åsikt!

 37. Kvar så klart!! Jag undrar hur det gick med barnselen som du började ta fram? Eller har du något bra tips på någon? Är i stort behov 😉 Tack! Emelie

 38. Klart vi är kvar! Har följt dig i många år nu och tycker som så många andra här att din blandning är det bästa. Tips på allt möjligt uppskattas alltid, särskilt mode och allt barnrelaterat (har också två tjejer). När det gäller mode är du dock lite mer modig än vad jag är, så kanske kan du ge lite tips på basplagg och skor?

  En annan sak jag funderat över är kommentarsfältet. Jag följer andra bloggar också och märker att det ofta uppmuntras till att kommentera och att bloggerskan själv flikar in med något svar mellan varven. Det tycker jag är trevligt, det blir dialog och det ger mycket att läsa de andras kommentarer också.

  Ska bli jättekul att följa dig även detta året! Du vet väl att 2013 är ett superår?

  Stor kram och tack för att du delar med dig i din blogg och vill fortsätta med det!

 39. Heeej!
  Jag har saknat dig! 😀

  Jag gillar blandningen på din blogg. Modetips, mest de om dina klassiker du hittar/hittat.
  Träning! (Jag ska springa milen i början av maj..)
  Vardagsgrejer!
  Fortsätt som innan!

 40. Hej Cecilia! Jag gillar din blogg som den blandning den är! Har själv 2 små underbara döttrar och de samtal som du ibland skriver om när Bonnie tex frågar el ska förklara nåt dom hon ser det är ju klockrena – de får mig att le stort och tänka på mitt blonda yrväder på 3 år 🙂 jag är oxå modeintresserad och miljömedveten så de får du gärna fortsätta skriva om, kram!

 41. Jag gillar verkligen mixen i din blogg, många bloggar beskriver sin blogg som ”feelgood i vardagen” men det blir så trist utan verkligt engagemang och åsikter – din blogg är feelgood på ett vettigt och intressant sätt. Tankeväckande! Sedan är du även mitt fönster mot mode- och accessoarvärlden så tips i denna ”department” tas tacksamt emot som alltid! Kanske vår-garderobsrensning, hur kan man komplettera, vad ska man satsa på? Må så gott!

 42. Hallå! Vill egentligen bara säga att jag finns kvar! 🙂 gillar din blogg som den är, precis som så många andra uppenbarligen gör. Blandning mellan yta och djup när det är som bäst! Eftersom jag själv har två tjejer i nästan samma åldrar som dina små godingar så är det såklart både roligt, intressant och kul med igenkänningsfaktor när du skriver om er vardag. Kram och tack för en fin blogg.

 43. Kvar! Älskar din blogg! Bra mix som de andra skriver, och så gillar jag att jag inte alltid håller med. För det får mig att tänka till, och antingen blir jag mer övertygad om min ståndpunkt och ibland har jag till och med bytt… Det är bra!

 44. Ekologiska kläder och skor! Tips om var man hittar det, vilka märken som finns, hur de produceras… Tycker att det är jättebra att du, som en av de få stora (mode-)bloggarna tar upp miljö och hållbar utveckling. Fortsätt så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *