B90A4417

Vi laddar för Halloween här – jag är verkligen ingen hejare på att pynta vare sig det gäller jul, påsk eller halloween – men den här lilla buketten med minipumpor på kvistar ger mig en höstskön känsla så att jag så här på kvällen när det mörknar och blåser ute nästan känns som att jag är i Oktober-Sverige. Älskar Sverige i oktober. Älskar!

En helt annan sak i avdelningen I-landsproblem/”Nä-men-nu-börjar-hon-snart-låta-som-en-person-som-är-redo-att-castas-till-Svenska-Hollywood-fruar” – men är det inte märkligt hur många vaser man har i olika modeller och storlekar? Och hur många blommor och grenar och kvistar och fanskap det finns i butikerna – men att det ändå undantagslöst känns som att växt och vas aldirg är hundra procent kompatibla? Alltså. Man har vaser. Man köper något fint i blomaffären och tänker att i någon av vaserna ska det väl passa. Men det gör det aldrig riktigt.

Ett av livets mysterier.

0 svar

 1. Hahah, känner igen vas-dilemmat. Allra svårast är det ju med såna är stora, runda vaser; allt som går ner i det lilla hålet är några få stjälkar, men det ser så löjligt ut med tre ängsliga blommor på toppen av en sån där jätteboll.

 2. Vasdilemmat känner jag också igen. Massor av vasor, men aldrig någon som passar. Det blir aldrig riktigt snyggt. Men nu har vasen Äng från Klong hjälpt mig att arrangera usnyggt. Den finns i minst två olika storlekar. Vad som helst blir fint i den!

 3. Tips: Vasen Äng från Klong. Love it! Fyll den med blommor eller använd ställningen till att placera några enstaka stjälkar eller kvistar. Det finns en liten version av vasen också, perfekt för vårblommor som t ex vitsippor.

 4. Superfint!
  MEN DU – jag har faktiskt tänkt tanken på svenska Hollywoodfruar, på en helt annan nivå om man säger så, t ex Jennie Hammar, Anine Bing, du, m fl.
  Om det skulle bli av, glöm inte bort vem som tipsade 😉

  1. Alltså utlandssvenskar i LA, Kaliforninen, USAs västkust eller något sådant! Tror verkligen ett sådant program skulle uppskattas!

  2. Jaa!!! Typ ”svenska karriärkvinnor i Cali” med ovanstående nämnda personer. Fy faan vilket bra program det skulle bli!!!

 5. Hög igenkänning på det där med vaserna! Hopplöst varje gång och ändå tycker jag att alla andra får till det så bra. Därför har jag trott att det är mig det beror på, att jag saknar känslan på det området…

 6. Hej Cecilia 🙂

  Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.

  Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du gillar.

  Maila mig om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter

  Ha en bra dag! 😉

  Carl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *