IMG_0215.JPG
Det funkar visst att gnälla ibland – bara timmar efter förra inlägget, kl halv sju i morse, föddes Bonnies och Rios bror, min och Pers son.

Han är så ljuvlig och luktar så gott och vi är helt tokiga i honom allihop. Han mår bra, jag mår fint – jag är så tacksam och lycklig och trött och mosig – allt på samma gång.

Återkommer när vi vilat lite! Puss på er!

0 svar

 1. Nej, men guuud! Har ju helt missat att du faktiskt vart så långt gången. Trodde han var beräknad i slutet på jan typ ^^,
  Stort grattis till er!! Han är redan lik sina systrar 🙂 Helt gudomlig!

 2. Grattis till hela familjen! Fantastiskt fin han är och syskonen är så fina tillsammans.
  Jag är beräknad 19e januari och känner sååååå igen mig i ”gnällinlägget” 🙂.
  Stor grattiskram!

 3. Stort grattis!! Är själv preggo med första barnet och ska snittas… I morgon (hilfe!), tack vare er podd har jag tagit mig igenom veckor av sömnlösa nätter. Kommer att sakna den här tiden hehe. Jag, natten och podden.

 4. Åhhhh stort grattis! Vad härligt att allt har gått bra. Ser fram emot mysiga bebisrapporter framöver 🙂 (fast jag måste erkänna att min första tanke var – hur ska du orka ha Johanna med familj på julfirande när du är nyförlöst

 5. Väntan har varit lång, även för oss läsare!! Grattis, grattis! Uj, vad bortskämd han kommer att bli av storasystrarna!!!

 6. stort stort grattis!!!! För att vara så ”nära” ändå var ditt gnäll ”ingenting” trodde nog att du skulle ha ett par veckor kvar men vad skönt att slippa det! Ligger här själv med min lilla fyraveckors -goooos på hög nivå !

 7. Stort grattis! Vilken härlig nyhet såhär fjärde advent. Hoppas ni alla mår bra och får en alldeles underbar jul tillsammans.
  Många kramar!

 8. Stort grattis till hela familjen! Så himla häftigt och fint. God Jul och bonda i lugn och ro utan tankar på bloggen. Vi finns kvar och får bara längta lite extra efter dina härliga inlägg. Du är så bra!

 9. Grattis i massor till Er alla, jag fick oxå en pojke efter 2 flickor, helt underbart 🙂
  Tack för att du delar med dig o allt gott till Er !

 10. Första kommentaren någonsin måste ju bli idag – så underbar nyhet, varmt grattis till er alla!!! Vårt tredje barn, en son, föddes 27 december förra året och just nu återupplever jag hela resan igen <3 Önskar er en underbar första tid tillsammans och en fantastisk jul!!

 11. STORT grattis! Ville bara säga att i min syskonskara är vi tre barn, min storasyster är två år äldre än jag och min lillebror fyra år yngre än jag. Det borde väl hyfsat i linje med åldersskillnaden på dina barn. Det är en toppenbra kombo det där. Jag står dom båda mycket nära men vi har ändå våra individuella relationer till varandra. Och det har alltid varit (relativt) konfliktfritt att hänga allihop samtidigt. Och idag är vi vuxna och allt det där men dom är det finaste jag har. Syskon <3

 12. Åh va larvigt, sitter här med tårar i ögonen – vi känner ju inte varandra, men det känns som jag känner dig och det känns definitivt som om jag är jäkligt glad för din och familjens skull!

  Stor, stor kram <3

 13. Åh GRATTIS! Vilken fantastisk julklapp du fått <3
  Ja hela familjen fått såklart 🙂

  Skönt att allt gått bra. Vi är ju många som varit med och väntat å väntat och kanske känt lite oro. Eller spänd förväntan mer. Hihi nu känns det lugnt o bra i mig. Stoooor varm Grattiskram från mig.
  Bea

 14. Oj, wow! Min syn genom bloggen: Först såg du knappt ens gravid ut, sedan hade du en fin mage i några veckor och plötsligt är den borta (nåja) igen. Stort grattis! från en som inte vågar skaffa tre

 15. Stort stort grattis till lillebror! Jag har läst din blogg ända sedan du jobbade på expressen fredag, alltid gillat ditt sköna sätt att skriva med en mix av kläder och yta och mer personliga inlägg. Och det är ju så fantastikt kul att läsa om dina tjejer som är så roliga att jag ofta skrattar högt över din blogg eller instagraminlägg. Hoppas att lillebror kommer leverera lika mkt skoj framöver 😉 Jag väntar mitt första barn i April så det har varit extra kul och intressant att få följa dig i denna graviditet! Jätte grattis igen till er fina lilla grabb! Ta hand om er!

 16. Grattis till er alla! Hoppas allt gick bra. Väntar också lillebror till mina två tjejer i dagarna, och har känt igen mig så mycket i allt du skrivit om att vänta trean. Spännande att följa er nu!

 17. Grattis!! Så fin bild (och så stor hand Rio har, haha). Ser fram emot att följa trebarnslivet, du är alltid så ärlig och härlig!

 18. Åhh, stort stort grattis till brorsan Blankens! Vilken ljuvlig trio du har, Cecilia! God jul och gott nytt år till dig och din familj. Party of five! 😉

 19. Stort stort grattis till er alla fem! Och välkommen till världen lille vän! Och naturligtvis ett extra stort grattis till dig Cecilia för att du återigen fixat bragden det är att bära och föda ett barn!

 20. CISSAN – congrats good job – undrar varför alla nyfödda får
  en mössa på sig ? the dude looks fine, lite trött kanske, giggle.
  Vi firar jul i Sthlm och nyår i Berlin. Hoppas ni alla får en
  fin jul (ni har väl varit och shoppat på IKEA) och a fantastic new year..
  (Farsta hälsar)

 21. Grattis till bebben så fin! Hoppas du har lite tid att blogga ändå. Gillar ditt sätt att skriva! //Pia ( och skorna är superba)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *