Häng med Karin

XWlN2vwaTcfAPQ8HisRFvRVEWr2ZAADvuHkzXq5stxUKvinnan i mitten av den här bilden heter Karin Jihde, kvinnan till vänster heter Peppe. Båda är mina kompisar. Väldigt coola och smarta sådana. Peppe har en blogg. Och en podd.

Karin hade en blogg. På mama. Några av er minns kanske den? Men någon podd har hon inte. Däremot gästspelar hon i veckans avsnitt av Adam Alsings podd Adam & Kompani. Det tycker jag ni ska lyssna på! För det är nämligen både kul, listigt och ja, kul helt enkelt. Finns på Itunes förstås.

Gud vad jag förstår att jag veckan efter den här bilden togs klippte av mig håret förresten. Jag ser ju förihelvete inte klok ut.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Alltså förlåt men jag tycker du är döfin i håret här! Min drömfrippa. Skrattar förresten fortfarande åt babybusinesspappan. FÄRGEN på selen…det blir inte mer 70-talsvelourflumhippie än så 😀

 2. Profilbild för Em - mitt liv på NZ

  Fast jag tycker att du var söt! Visserligen lite Ronja Rövardotter över dej, men ändå – himla söt. Men diggar såklart din nya frisyr, den gör dej supercool istället!

 3. Profilbild för Anna
  Anna

  Hej!
  Jag sakna Karins blogg så! Hälsa henne att hon var en stor tröst under de värsta vintermånaderna 2011 när förkylningar och magsjukor och trots härjade som värst.
  //Anna

 4. Profilbild för catrine
  catrine

  Jag tycker du hade jättesnygg frissa!! Nog du själv som tröttnade bara. Snygg nu också 🙂!

 5. Profilbild för Mia
  Mia

  Jag blev såå glad när Karin var gäst hos Adam och Daniel. Tokgillade hennes blogg och blev så himla glad av att höra henne!

 6. Profilbild för Magnus

  Ibland önskar jag lite i smyg att jag va Peppe så att jag också kunde hänga med er.

 7. Profilbild för Sara EE
  Sara EE

  Jag som precis tänkte: Fan vad snygg hon var i håret, jag borde klippa mig så!

  1. Profilbild för Lisa
   Lisa

   Precis så tänkte jag också!

  2. Profilbild för Lisa
   Lisa

   Haha jag tänkte också så – skönt att vi tycker så olika så att inte alla ser likadana ut!

 8. Profilbild för mimmi
  mimmi

  nej nu fattar jag ingenting… tyckte verkligen att du var som allra snyggast i håret just på denna bilden! men smaken e som baken. det man passar bäst i i slutändan är väl såklart det man trivs bäst i själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *