20121019-122444.jpg
Har spenderat förmiddagen tillsammans med Ken Ring, hemma hos honom i Hässelby, och har nog aldrig kännt mig töntigare svennigare än när jag tog mitt ordentliga lilla paraply, min prydliga lilla datorväska och de små klackskorna och klev ut genom dörren och tackade för mig. I datorn finns ett dokument med anteckningar från intervjun, som ska leda till ett tv-program ni får se senare i höst. Vilken historia han har att berätta, Ken. Vad vissa människor – barn – ska behöva gå igenom va. Det är lätt det här som är det bästa med att jobba journalistiskt. Att få ta del av någons berättelse. Plocka fram den bit för bit. Förstå den. Svepas in i den.

0 svar

  1. Det där ser inte ut som någon kravbanan! Eller är det de? Om inte, att bara köpa kravmärkta bananer är bland det viktigaste man kan göra både för miljön och de människor som bor och jobbar nära och vid bananodlingarna! Kan du inte blogga lite om miljötänk föresten! Kram

  2. Och lika viktigt är att köpa ekologiskt kaffe. Fast jag tycker iofs att man alltid ska välja ekologiskt. Men mycket viktigt är ekobanan, ekokaffe och ekofisk. Kött köper man naturligtvis inte alls.

  3. Vet inget om Ken Rings livsöde. Vad jag däremot vet är att han flera gånger har åkt fast för narkotika och har ett uttalat hat mot poliser. Kan inte på några sätt sympatisera med en sån människa och tycker inte heller att en person med den synen på samhället ska få något uttryck i media. Det gäller såklart alla, inte bara Ken Ring.

  4. Hör från tv-rummet hur maken skrattar. Kommer dit och frågar vad det är – jo, det var en reporter som stod och tittade åt ett annat håll och kom av sig TOTALT när hon intervjuade. -Hon gav inte ens micken till den hon intervjuade berättade maken. Spolade tillbaka för att se, och vem ser man….. Cecilia Blankens! Hihi.

    Kan ingen i din närhet tala om för dig att du är duktig på att skriva men passar inte i TV?

  5. Det är så tråkigt när alla bara ska klaga jämt. Johanna, härligt med lite positiv energi! Cecilia, din datorväska är så otroligt snygg, var har du köpt den?

  6. Efter att ha läst Carolines kommentar blev jag beklämd och känner tvivel på den goda och insiktsfulla människan. Visst kan man skratta, le, ha synpunkter på vad man ibland ser och hör på TV men att dessutom sätta sig ner och skriva ner och håna är för mycket. Varför? Jag vet inget om dig Caroline men tanken smyger sig på att du har kanske barn som påverkas av den värdegrund du personifierar och där har du ett stort ansvar! Vi vet att i skola/samhälle finns en utbredd mobbningsproblematik. Mobbare, mobbningsoffer det är lika illa, båda är förlorare. Caroline, tänk dig situationer att din son/dotter blir utsatt för samma föraktfulla beteende som du visar.

  7. Jag blev också verkligen illa berörd av Carolines kommentar. Fy vilken sorglig människa som sätter sig och skriver en sån elak sak.

  8. Shit vilka osköna kommentarer (här och till tidigare inlägg) Orka klaga på allt. Varför vill man det? För att själv känna sig bättre? Vad är tillfredsställelsen i att kommentera typ som Caroline gör i detta inlägg? Vilka är ni å vad driver er till att ens tänka så elaka saker om ngn och att sedan dessutom skriva dem. Jag förstår det verkligen inte. Mycket trist stämning i kommentarerna på sista tiden så tråkigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *