IMG_6486 IMG_6478 IMG_6471Per tycker att jag ”ser ut som någon som håller på med häxkonster” eller hur det nu var han uttryckte sig, men det försöker jag tackla som en komplimang. Känner mig så väldigt kultursvår (fastän det VERKLIGEN är det sista jag är) och samtidigt somrigt luftig i allt detta svarta.

Skjortklänning/kappa från Rodebjer, jeans Mih, väska Lanvin och espadriller från Allaguilia som jag hittade till en tredjedel av priset i butik, på Yoox.

 

0 svar

 1. Ja, det är roligt med männens kommentarer. Min man har absolut inte samma smak som mig vilket kan ibland kännas tråkigt, men oftast så bryr jag mig inte så värst mycket. Jag brukar kontra med att han inte har sinne för mode och trender. 🙂
  Jag tycker att din stil är absolut helt rätt!

 2. Hej Cecilia, jag är väldigt sugen på att köpa ett par MiH-jeans men måste beställa dem på nätet. Hur är de i storlek, passform, längd? Det går ju alltid att skicka tillbaka men är ändå tacksam för några tips så att chanserna för att det blir rätt på en gång ökar.

  Tack för en helt fantastiskt blogg. Den är en bra mix av ytligheter och personligt. I love it!

  1. Ah, passform, det finns verkligen en modell för varje kropp typ, så man få nog prova sig fram där. Jag tycker nog att de är normala i storlekarna, jag har i alla fall min vanliga storlek. De är mjuka och sköna, men töjer sig väldigt lite över lag är min erfarenhet!

  2. Tack för ditt svar. Bra med tipset att de inte töjer sig. Mycket bra att veta. Ska nog beställa ett par genast så får vi se. Tack igen för toppenblogg.

 3. Idag är jag Magica De Hex fast med leopardbrallor. Tack för inspirationen, det var efter att jag såg dig som jag först vågade ta ut min skjortklänning/kappa som lite fegt har fått stanna i garderoben ett tag.

  Har annars en idé på ett inlägg till dig. Ett hiss/diss inlägg. Jag tycker emellanåt jag har svårt att komma ur min comfort zone, och fegar när jag försöker mig på nåt nytt. Du har ju så grym smak som samtidigt är snygg men inte helgalen. Och jag tycker ditt läsarklimat verkar så sjysst. Vad sägs om att man får skicka sina osäker-på-den-här-outfitten-bild och sen få lite pepp från dig+läsare? Eller tror du det finns för stor risk för elakheter?

 4. Jag ser ju ut så jämt, dessutom med svarta skor. Har aldrig tänkt att jag kan uppfattas som ”kultursvår”. Men väldigt kul att höra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *