Det är fredag, och jag är på väg till bokmässan i Götet. Lätt svettig i armhålorna efter en rätt mastig upplevelese alldeles nyss. Vilken jag kan berätta mer om om någon vecka eller så. Under tiden får ny nöja er med den rafflande informationen att jag svettas. Glöm inte att skriva upp det nu!

Idag vill jag presentera den sista bloggarens alster i Bloggers collection för me&i – sist ut är ingen mindre än den sanslöst vackra och gudomligt trevliga Hannah Graaf, som blev  fyrabarnsmamma när lilla Vida föddes i somras. Hannah har gjort en omlottklänning som är användbar på många sätt. Klä upp och ha den som festklänning. Under en kavaj. Under en kofta. Till pumps. Till boots. Ni hör. Valen är oändliga. Dessutom är den ju förstås alldeles perfekt som gravidklänning (Amanda har den till exempel på den här bilden). Dessutom har Hannah gjort ett litet babykit, med mössa tossor och en liten pyjamaspåse (himla smidigt att få på, och lätt att byta blöjan, älskar den här modellen).

(Det finns en liten söt hjälmmössa med bland Hannahs plagg också, men av någon anledning funkar det inte att ladda upp den bilden just nu, men jag försöker fixa det snart!)

Hannah skänker sitt arvode till barnhemmet i Kolkata i Indien som hon och Bloggfamiljen stödjer.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *