IMG_6527IMG_6527 IMG_6528

För det första vill jag tacka er för 1. frisyrinput och 2. Nya-jobbet kommentarer. Jag är så glad att jag har er, kompisar!

Min kompis Karin har alltid hatt. Och hon är för jäkla cool i det. Ser liksom alltid intressant och svalt mystisk ut. Jag vill också se svalt mystisk ut, och har ägnat mig rätt friskt åt att prova hattar den senaste tiden. Med rätt deppigt resultat. Har jag inte sett ut som Ranger Joe så har det varit alldeles för mycket Crocodile Dundee-vibb, och aldrig har jag varit nöjd. Tills jag plötsligt sprang på den här rackaren på Topshop och känslor av – just det, sval mystiskhet liksom började osa från mig. Aja. Vet inte om det blev så mycket med det där, men hattfan är snygg i alla fall!

0 svar

 1. Snygg hatt! Håller med om att man måste hitta sin egen favorit. Jag letade länge efter en bra solhatt, men hittade till slut en på Åhléns i somras.

 2. Superfin är du! Litenyfiken på om du och Karin Bastin kände varandra innan du flyttade till LA? Läser hennes blogg o hon verkar vara så sympatisk!

  Hälsningar
  Sara

 3. Yay!
  SA ju att du är en hattmänniska visst.
  Jättefin Cecilia, och nya jobbet, ja men det passar ju verkligen dig som fot i sko. GRATTIS!
  Till båda 🙂

  1. Oj! Jag råkade läsa helt fel och trodde det stod hat-människa…det fick mig att haja till..jag instämmer hatten sitter som en smäck! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *