Här har ni min skinka

Sorry. Kan inte blogga. Inte jobba överhuvudtaget. Har bara huvudet fullt av jul, jul, jul. Jag har ju precis upptäckt den här högtiden och är nyfrälst och hjärntvättad. Barnen badar, julskinkan är under tillagning, kylen är fullknökad med mat, det är tjugo minus ute, julmusik i stereon och jag känner mig faktiskt riktigt avkopplad. Vilket annars är min sämsta gren. Jag gör alltid 213 saker samtidigt och klarar inte av att skjuta något på framtiden. Men nu har jag bara julen knuffat undan allt annat ur skallen, och det kändes som om att det behövdes. Nej, hörni, nu måste jag lyfta mina två små skinkor från soffan och gå och se hur det går för min tredje på spisen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Berit
  Berit

  Helt rätt! Jula in dej ordentligt och mys på med familj och vänner! Kram till er, Berit

 2. Profilbild för Tessan
  Tessan

  Ska inte skinkan vara i ugnen?

 3. Profilbild för hallonsoda
  hallonsoda

  Vill egentligen inte störa i julfriden men du kanske blir rastlös i mellandagarna så då ger jag dig något att göra;)
  Jag är ute efter en nyårsklänning men hittar ingen bra. Är en 44:a och kan som du förstår inte riktigt välja och vraka som smalisar kan. Har fått för mig att jag vill ha en svart klänning som är rätt rak och inte tajt, och gärna i spets. Låter det som något du sett? Budgeten är ganska begränsad också…:/
  Eller har du andra tips för oss med lite fläsk på kroppen? Det är ju himlans många tajta fodral ute i butikerna just nu:(
  God Jul på er!

 4. Profilbild för madde
  madde

  Duktig du är. Jag gjorde en julskinka den den 11’te december till min julfest. Nu är jag mättad på julmat.. Så nu kommer hela tjocka släkten hem till oss på jul. Men menyn har blivit ändrad till Tapas! 😀 Lite udda.. Men det blir nog gott. Nytt för alla är det iallafall.. God jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *