Här är priser plus lite närmre (?) koll på de flesta av fynden jag tipsade om i #Adamlive idag. Glömde min kamera hemma, och mobilens gör tyvärr inte riktigt grejerna rättvisa. Ni får lita på mitt ord helt enkelt – det här vill man ha!

Stickat Ipad-fodral, finns i massor av färger, 150 kr, Benetton.

 

Stickad luva med fuskpälskant, 149 kr, Från Indiska.

Kopparfärgat linne i vid modell, så snyggt till jeans med hög midja och ett stort halsband i halsen. Från Indiska, 199 kr.

Fantastisk kjol i underbar färg, med fina detaljer och i smickrande material. Från H&M, 399 kr.

Topp med dragkedja bak, fin att missmactha med ingångna favoritjeansen. Från H&M, 359 kr.

Tunnstickad svart tröja med gukdinslag i garnet. Längre bak än fram, vida trekvartsärmar. Det syns nog inte riktigt på bilden, men den är plågsamt snygg. Från Lindex, 249 kronor. I örgonen alldeles perfekta fjäderörhängen, 49 kr från Indiska.

Eller så kan ni kolla på dem i tv-programmet, här, ungefär 22 minuter in i programmet.

 

0 svar

 1. Både kjolen och blusen/topen från H&M var ju fantastiskt fina. Är det H&M Trend eller kan man ha sån tur att de är från ”vanliga” H&M?

 2. En fröjd för ögat att ha dig i rutan. Elsie känner igen dig direkt och kan inte sluta peka och ropa – Ciiissan!

 3. Alltså vad HAR du för färg i håret? Såg dig i rutan både förra veckan och denna och håret är så GRYMT SNYGGT! (gärna färgbeskrivning som man kan ta med till frisören, tack!)

 4. Johanna: Det är min frisör, hon använder aldrig enbart en färg utan blandar flera på känn och det blir alltid fantastiskt resultat. Helene på Deevi på Bondegatan i Stockholm.

 5. Fint alltihop. Tröjan du har på dig är super snygg, men kostar inte 249 utan 349 för att vara exakt. Kollade upp den direkt för den måste jag ha!!

 6. Jag vill ha både vita tunikan/tröjan och den röda kjolen. Så snyggt! Fast undrar hur det skulle se ut då jag trippar omkring i de plaggen här hemma samtidigt som jag har disktrasan i ena handen och dammsugaren i den andra… 🙂

 7. Hej Cecilia! Som vanligt var du kanonsnygg i programmet igår 🙂 Du, vet du om toppen från Indiska, den rostfärgade, finns i butik nu eller om den är på gång…?

 8. Maria om du tittar på Lindex hemsida finns den under kategorin Kommer snart. Så den borde finnas tillgänglig där inom en kort framtid. Hoppas du blir ägare till en =)

 9. älskar svarta glittriga lindextröjan, men på nätet ser den ut att ha upprullade ärmar – men det kanske inte är samma..?!

 10. Snygga grejer, tröjan du hade på dej e verkligen sjukt snygg! Den kommer in till Lindex snart, men kostar 349, fynd iaf!

 11. Appropå fynd! Jag skulle bli jätteglad om du ville berätta vart du har köpt ditt skal till telefonen? Ser jättesnyggt ut 🙂

 12. Jättefina grejer! Men var inne på HM igår och provade kjolen. Har en ”normal” kropp med lite grann gropar i låren, dessa syns tydligt igenom kjolen – tyvärr! För den var verkligen snygg. Men man måste nog ha någonting som håller in under…ngt gördelliknande??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *