IMG_6085 IMG_6122 IMG_6086 IMG_6072 IMG_6109

Det jag nog tycker är allra, allra trevligast med att bo i ett varmare klimat, är nog all den tid man kan spendera utomhus. I Sverige brukar dagen, åtminstone för oss, ta slut vid 4 på vinterhalvåret. Då är det mörkt och man är hemma, och att trassla på sig alla overaller och göra något annat är liksom ett alldeles för stort projekt. Jag förstår att detta säkert ändras ju större barnen blir, men förra året var det i alla fall så. Och därför njuter jag verkligen av att kunna hänga i lekparken efter preschool och sedan cykla ett ta på garageuppfarten om man känner för det.

Att semestra i Los Angeles med barn är inga problem, det finns mycket att göra på spridda adresser över ett stort område. I själva hjärtat – Hollywood – är det kanske inte lika optimalt att hänga med de minsta. Utrymmena för rastlösa ben att trumma runt på säker mark är inte jättemånga. Men! Mitt i smeten – bredvid The Grove och Farmers market, mellan Beverly Boulevard och 3:rd street ligger den jättestora och finfina parken Pan pacific park. Här finns bra cykelvägar, ett par utomhusgym och ett antal riktigt fina lekparker. På helgerna tar de mexikanska familjerna hit grillar och det doftar fantastiskt av barbecue över gräsmattorna, köp en grillad majskolv och njuter under palmerna medan solen värmer och barnen leker och kan kuta omkring. En underbar paus i storstaden för alla om ni är på LA-semester.

0 svar

  1. Ser så himla härligt! Måste passa på att säga att jag din blogg är min favoritblogg av alla de jag läser! Och det nya formatet är toppen nu när man vant sig! Ett riktigt uppåtsving! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *