IMG_8270 IMG_8307

Jag arbetar just nu med att acceptera att jag blivit så gammal mogen att måste kategorisera mig till den sorten av människor som inte gillar att prova nytt. I mitt fall huvudsakligen när det gäller kläder, men ändå. Svart, denim, grått och vit. Det gillar jag. Och så accenter i leopard, neonigt, silver guld och ibland knallrött. Så. Där har ni mig. Och här ovan i festkostym från 30-årsparty hos Jennie i lördags som bekräftar allt det jag nyss nämnt. Ibland försöker jag göra små, små utsvävningar från det här mönstret men det känns sällan helt bra.

För övrigt; de här byxorna från Rodebjer är förmodligen det mest svårtvättade jag ägt. Inte ens kem pallar de. Men jag älskar dem vansinnigt och har använt dem fruktansvärt mycket de senaste två åren (typ). Mot den informationen kan ni snabbt som attan räkna ut fräschören som pågår där.  Blusen är ett reafynd från jag minns inte vad, skorna är min senaste totalföräslkelse från Gianvito Rossi. Och läppstiftet? Alltid Armanis nummer 401.

 

0 svar

  1. Väldigt snyggt! Tycker du ” fastnat” i en kanonstil! Men BH:n som skymtar under blusen; vart är den köpt???

  2. Jag hittade din gamla blogg av en slump och har nu blivit en trogen läsare. Blev mest fast när du bemötte de trötta läsarna som kritiserade dig för att du lämnade dina barn i USA när du åkte till Sverige. Du var så tydlig och rak men så schysst. Du är en människa som är otroligt lätt och tycka om och nu har jag fastnat i podden också. Maratonlyssnar nu på jobbet. Har en lilltå inne i mediabranschen och du är den inspiratör jag behöver.

  3. Har också de där brallorna, ÄLSKAR dom. Men mina har töjt sig något förbannat. Har du testat att kema dina? Vad hände? Jag måste få tillbaka passformen på mina. Paniiik här som du kanske märker. Vill inte förlora bästa brallan.

    XX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *