Rea-shopping är verkligen inte min gren. Historiskt brukar jag a) hitta ingenting alternativt b) bli fyndblind och komma med fullkomligt obegripliga saker. Men den senaste tiden har jag varit rena rama reashopping-chefen. Igår kånkade jag hem de här mycket sköna-men-ändå-med-klack-så-att-man-känner-sig-lite-vardagspiffig-utan-att-behöva-ha-ont-i-fötterna från Chloé till rena rama vrakpriset. 70 %-rea – det är jag shoppar nu för tiden! Oklar vad som hänt med mig. Jag tar helt enkelt bara tacksamt emot förändringen.

0 svar

  1. Hej! Älskar din blogg och den inspiration den ger! Gillar även din humor 🙂!!! Åker till San Francisco 5 aug. och kommer att köra Highway 1 ner till LA. Stannar i West Hollywood 10-14 aug. och undrar ifall du kan nämna några måsten vi ej får missa!? Vilken Farmers Market gillar du bäst? Den vid Larchmont verkar trevlig! Är det lätt att parkera överallt? Var ska man köra för att få bäst bilder på Hollywoodskylten? Fjantigt kanske men ett måste i fotoalbumet 😉. Tacksam för svar om du har tid! Lycka till med ert nya liv därborta! Kommer att bli fantastiskt! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *