Tittar på det här klippet och blir klädsamt generad för deras skull.

Men ännu mer tänker jag på en helt annan sak – jag var på en middag i maj där Nicole Kidman var en av gästerna. Hon satt mittemot mig och vi bytte ett par ord. Då hade hon ett ganska tunt hår och kort hår som liksom var uppnålat i en liten halvknut, någon slags damfrisyr som verkligen inte såg så kul ut. Men det här håret är ju något helt annat. Det har ju knappast hunnit växa ut och bli både långt och tjockt på så kort tid – utan måste ju alltså vara någon form av extentions och löshår. Men hur mycket jag än glor kan jag liksom inte se eller förstå hur detta skulle sitta fast? Hur gör de sånt här? Jag fattar verkligen inte och hoppas nu att något löshårsproffs där ute kan hjälpa mig lösa denna gåta.

Och ja, det är alltså sådant här jag kikar på, men framför allt funderar över medan jag ligger här med lilla pojken på armen och inte kommer någon vart.

0 svar

  1. Alltså, ex Hairtalk extensions kan nog fixa det där… 🙂 Har själv i sånna fram i håret – rekommderas! Pallar inte hela håret, för även om de inte känns så är det träligt att inte kunna dra fingrarna längs hårbotten, så har bara fyllt ut lite nu.. de är fairtrade oxo (Värsta sales pitchen här, inte meningen men är själv väldigt nöjd med dem!)

  2. Jag har ingen bra förklaring men vet att SÅ många har olika sorters löshår för att förlänga och förtjocka håret. Det räcker med att kolla i den svenska bloggvärlden – och då menar jag inte de vanliga ”kändisarna” utan inom inredning t ex. Jag känner mig som en verklig tant som aldrig provat och aldrig kommer att prova. Fusk, liksom. Men snyggt, ok då.

  3. Sent på bollen här, men tycker man ser att håret är ganska ”sparsamt” uppe på hjässan och att volymen därnere omöjligen kan komma uppifrån så att säga. Det är ju såklart väldigt bra gjort och man tänker ju inte direkt, aha, hon har löshår. Men man kan aldrig få en sån volym på ett långt (naturligt)hår i ändarna om resurserna ser ut sådär uppe på hjässan, så antagligen är det väl påfäst längre ner/under i håret och syns däremed mindre. Onekligen überproffsigt gjort. Lite ”kul” eller kanske mer ”åh, hon är mänsklig”, är det att höra att hon kan ha en okul & lite trist hårdag oxå, för jag tycker annars att hon alltid ser så övermänskligt perfekt ut..det tänkte jag iaf när jag såg på klippet igår, herregud vad flawless liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *