Att modeföretag samarbetar med designers är ju något som nästan blivit jobbigt populärt. Snudd på uttjatat skulle jag säga. Gör era egna snygga grejer i stället liksom, visa vad ni går för! Well, well – vad jag ville berätta är att lädervaruföretaget Jofama har hookat upp med det svenska bidraget på haute couture-himlen; Lars Wallin. Lars har designat en läderjacka till Jofamas höstkollektion, och så här ser den ut:

Nu är frågan – bä eller bu? Gillar vi den här jackan? Skulle vi betala 10 000 spänn för den (för det är vad den kostar). Vad säger ni?

Vad jag tycker? Nja, llite för mycket Zlatans-tjej-Helena Seger-style för min smak. Det är nog främst den där mudden där nere jag inte riktigt köper.

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *