Jag önskar att jag hade en massa spännande att berätta från helgen. För er skull. Det hade säkert varit roligare att läsa om. Själv är jag enormt belåten med att ha gjort i stort sett ingenting. Skrotat i trädgården. Kollat på tv. Tränat lite. Hängt med Per och kottarna. Bästa sortens helg egentligen. På tal om träning var jag på gymmet förut (faktiskt i går också, tänka sig!) och då slank det förbi en tjej när jag stod och pratade i telefon på vägen in och liksom viskade i förbifarten att hon gillar min blogg. Sen sprang vi på varandra inne i lokalen igen och då sa hon det en gång till. Och påpekade dessutom att hon inte har barn. Det är konstigt. Många som läser den här bloggen och som inte har barn, brukar liksom ursäkta sig. Lite så här ”hej jag läser, även om jag inte har barn. Okej?”. Jag hoppas att alla känner sig lika välkomna, oavsett familjesituation. Det där med barn eller inte är ju mest praktiska detaljer som skiljer oss åt, människor är vi ju ändå allihop. Hur som helst. Jag blev så himla glad av det här oväntade söndagsberömmet, och kände att jag inte ville vara sämre. Så jag klev fram till tjejen som höll i core-passet när det var över och berömde henne för en jäkligt bra och peppande insats. Jag är kanske inte världsbäst på det där i vanliga fall. Att våga ge beröm till folk jag inte känner. Men jag blev påmind om hur mycket det värmer av den gulliga läsartjejen – tack för det, stranger!

0 svar

 1. Jag är 22 år, student och har varken pojkvän eller barn, men herregud vad jag älskar din blogg! Jag känner mig alltid välkommen här! 🙂

 2. Jag är snart 22 år och nybliven student och har pojkvän och älskar också din blogg. så himla bra och roliga texter, det är nog på din blogg som jag skrattar mest med! du är så rolig och verkar himla snäll och cool! 🙂

 3. Nu när du säger det så slår det mig att det är inte så ofta man får beröm från någon bara sådär. Man skall berömma varandra. Mycket mer än vad vi vanligen gör. Det verkar sitta långt inne hos de flesta, tråkigt nog. Själv är jag en sån som jämt berömmer. Jag brukar nog nästan till varenda människa jag träffar berömma dem för något. Typ fin frisyr, snyggt nagellack, vilken bra mamma du verkar vara (å vad alla mammor borde få höra den frasen) ja för vad som helst egentligen. Varenda kotte man hänger med är ju bra på något och det tåls att framhävas.

 4. Jag är 21 år, läser till sjuksköterska och lever ihop med min pojkvän. Inga barn än men jag följer ändå din blogg. Du är så inspirerande, på många plan. 🙂

 5. jag har inte heller barn (även om jag längtar massor) men jag älskar din blogg ändå. för att du är så mycket mer än bara mamma. och du skriver med finess och ger min fin klädinspiration. så, tack! <3

 6. Hej! Det är jag som är stranger! 🙂 Zia heter jag, pluggar till lärare. Förlåt om jag var kortfattad men jag kände mig liiite stressad för att jag trodde att Sats stängde 18. Haha! Jag ville säga att jag gillar din blogg så otroligt mycket för att när du skriver så framstår du som en väldig ärlig och jordnära person! Lätt att associera även om man inte har barn. 🙂 Det var trevligt att se dig! Kram

 7. Fast är inte barn liiite mer än praktiska detaljer?? Och hur praktiska är barn egentligen? Bara undrar. Bra blogg tycker jag med. Och jag haaar barn. Haha. Kram

 8. Inga barn, 29 år, sambo, gymnasielärare, Hägersten och älskar din blogg, för att den är human, lyxig och rolig på samma gång. Och för att du tar upp allvarliga ämnen då och då. Jag läser många bloggar, men ingen som ger mig sådan positiv energi som din. Förutom kanske Fredrik.cafe.se, men det är ju en annan grej.

 9. Jag är bara 22 och har heller inga barn och inga planer på att skaffa på länge! Har läst din blogg sen du jobba på Expressen och har alltid gillat dig, du verkar va en kul typ! Läser fler ” mamma bloggar” Ebba von Sydow tex , men henne har jag också läst sen hon blogga på Expressen. De blir nog så att dom som man gillar följer man trots att de gått och ändrat riktning lite 🙂 Kram kram!

 10. Hej! Tänkte skriva lite min historia till att jag följer dig men ser att de är Exakt som Jenny skriver 🙂 så, forts så bra som du redan gör! Kram

 11. Alltså Cecilia, om du som alla oss andra, skulle behöva lite mer beröm, så ring mig, 070-2…. skämt åsido men du förtjänar verkligen högvis med beröm. Du är för mig en sån fin spegling av livet med allt vad det innebär att vara människa och mamma. Gillar dig och din blogg skitmycket! Du ger verkligen bekräftelse i det du skriver. Så stå på dig kvinna och inse att du är en riktig cooling!!! En fin höst önskar jag dig med mycket tid med dina närmaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *