20130414-210220.jpg
Åh vad en helg i Köpenhamn med människorna man gillar allra mest gör gott. Det är så enkelt att vara tillsammans med dem som känt en… jämt. Jag känner mig så otroligt avslappnad med i sällskap av Theresa, Lovisa och Kristin. Bästa kompisarna. Vi har garvat som fan. Pratat om allt. Festat i dagarna två. Shoppat. Ätit helt otrolig mat. Dansat.

Enda missen var väl att någon lömsk typ norpade min telefon ur handväskan inne på en bar i Kødbyn. Men men. Sånt händer. Även om det alltid gör mig så besviken på… folk liksom? Vad är det för sätt liksom? Att känna att man har rätt att TA något som inte är ens eget.

0 svar

  1. Glömde säga det… Ködbyen är bra men det försvinner alltid något när man är där, en telefon, en jacka eller ett hjärta… 😉

  2. åH VAD ROLIGT! Jag vill höra mer om resan!! Vad shoppades? Synd på luren, folk är för tråkiga ibland, men Köpen ÅÅÅÅh – älskar!

  3. Så kul det låter!
    Blir nästan lite avis på ditt tjejgäng, låter så himla fint att ha ett sånt, håll hårt i dem! Har många nära och kära vänner men de allra närmaste vännerna känner bara varandra lite genom mig, men jag vet att jag är lyckligt lottad så är väldigt tacksam för de jag har.

  4. Härligt! Den 17 maj åker jag med mitt tjejgäng till Köpenhamn, längtar! Vill tillbaka till Fiskebaren, som var en helt sagolik restaurang. Var ni där?
    Tjejresor rockar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *