Vi pa-ha-ha-ha-ha-ha-ckar. Buhu-huhuhuhu! GRÅT! Buäääääääääääääää!

Nej. Det är VERKLIGEN inte synd om oss, men ni vet, ibland när man varit med om något riktigt fantastiskt och ofattbart lyckligt bra, får man nästan panik när det tar slut. Och imorgon åker vi hem igen. Det ska bli kul att komma hem till huset. Och till kompisarna. Och det blir härligt för Bonnie att träffa sina små vänner igen. Och jag har ett ap-mega-bauta-kul jobbprojekt att kicka igång med det första som händer.

Men annars? Nej, jag skulle gärna stanna en månad till. Och det är inte bara för värmens och den vackra miljöernas skull, utan främst för att det är så satans gött att bara vara tillsammans. Inte stressa. Bara fluffa runt i ett ljummet, fnissigt, manana-tempo. Jag är så jäkla glad att vi gjort den här resan. Att vi lyckats och haft möjligheten, sparat och nått fram till målet. Nu känner jag mig stark, lycklig och hungrig. Och lite ledsen. Jag får separationsångest från platsen och på något konstigt sätt också från den här tiden.

Okej. Barnen sover tuppis. Måste packa vidare. Buäääääää.

0 svar

  1. Kom hem nu familjen! Även jag saknar er! Det har varit roligt att följa med er over there. Men nu får ni allt komma hem!

  2. Jag älskar också USA. Vi bodde i Phoenix, i nästan fem år med min mans arbete. På något sätt hade vi så mycket mer tid att vara tillsammans hela familjen ”over there”! Längtar alltid tillbaka. Nu sparar vi pengar till att ta med barnen till Florida där de aldrig varit. jag o min man gjorde en roadtrip där innan de föddes och nu vill vi uppleva vissa av de sakerna igen med barnen.

    Jag är mammaledig med mitt tredje barn, en sladdis. Jag ska försöka byta inriktning på mitt yrkesliv och är sååååå peppad till detta. Igår var jag på shoppingcentret och försökte börja bygga upp en gaderob igen efter graviditeten. Men var börjar man? Vad ”måste” man ha i sin jobbgarderob? Älskar din stil!

  3. Hej.

    Det vore kul om du ville samla dina bästa Miami-tips på bloggen. Är själv lite sugen på att åka dit med barn.

    /Lisa, som gick i din klass på Södertörn och följer din sköna blogg

  4. Jag förstår dig. Vi var i Thailand 3v i januari (avreste på lillemans 3-månaders dag. Barn nr 3). Tiden tillsammans hela familjen var ovärderlig. Den första Lisa har lite tråkig attityd tycker jag förövrigt (inte din tidigare klasskompis Lisa alltså). Välkomna hem till spirande vår! Kram Rosita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *