Asch. Det blev ju inget med det där sista dagen på dagis. Bonnie hade sån barnhög-superläskig feber i natt och idag har hon mest gått runt och dreglat och pratat konstigt. Vet inte om det är något med tänderna eller om hon har ont i halsen. Tjyvtjockt mår hon i alla fall. Men vi klarar oss bra. Den där smågnagande stressen över en förlorad arbetsdag i mitt fall, är ju bara att lägga åt sidan. Får jobba ikväll i stället. Nu ska vi ha så mysigt det bara går. En stor trave nylånade böcker och Telias fantastiska tjänst där man hyr film direkt i tvn (Vi har hunnit med på Spöket Laban och Bamse) fixar värsta bästa dagen åt oss. Förutom det där med munontet då.

För övrigt fattar man ju att sjukdomstillstånd gör barn förvirrade. Plötsligt är kex och kakor till mellis helokej. Välling till lunch? Nemas problemas, bara du dricker. Saft mitt i natten? Absolut. Drick nåt bara för guds skull!

0 svar

 1. Usch stackars Bonnie, hoppas det går över snabbt!!

  Själv är jag hemma med min lilla tjej som halkade och fick en spricka i lårbenet i lördags….har ont och kan inte gå nu på ett par dagar:-(…svårt att säga åt en 22 månaders bustjej att sitta still i soffan framför barntv…

  Jaja men mitt fina meandi paket med alla(jag lovar, jag beställde faktiskt alla plagg…haha) dina mops-kläder kommer denna vecka, riktigt snabbt efter min beställning fick jag nyss veta, alltid nåt skoj:-)

 2. Stackars liten! Håll bara ett öga in i munnen så att det inte är blåsor! Smittar som tusan gör de också. Finns lite olika varianter, tex höstblåsor. Min lille son hade virusblåsor (typ herpes) i hela munnen i somras (när det var som varmast) i över en vecka! Han varken åt eller drack på flera dagar…

  Men förhoppningsvis går det över snart igen och är inte alls så illa! Vila på ni och ta det lugnt 🙂

 3. Exakt samma läge som hemma hos oss för ett par veckor sedan och dreglet visade sig bero på streptokocker i halsen. Det är ju så svårt att veta! Vi fick Kåvepenin utskrivet men fick tack och lov byta efter några ångestladdade tvångsmatningar. Hoppas hon kryar på sig fort 🙂

  // Linda

 4. Åh, nej vad är det här? Blir dom sjuka också??

  Lilla I är nu sex månader och har klarat sig hittills. Jag blir ju knäpp om jag märker att hon har sparkat av sig täcket och har lite kalla fötter. (Men jag är bra på att dölja det för jag fattar ju hur hönsigt det är)

  AAArrrrrgggghhh!!! Hoppas att hon kryar på sig lilla Norpan!

 5. Hej!
  Är också hemma med min tjej idag, bara att släppa stressen inför jobbet.
  Ditt halsband med namnbricka, var har du för kedja till de? Ser ut som du har någon form av kula som du fäst brickorna i? Väldigt fint, skulle gärna vilja ha beställa ett.

  Trevlig dag!

  //Sofia

 6. Eftersom vi är bosatta i Italien så kan jag inte gå på hemma partyn och köpa dina meani kläder. Hur kan jag köpa dem via internet? Jag skulle så gärna vilja handla några av dessa plagg till min lilla tjej.

 7. Precis så har jag det idag – vill du äta glass – varsågod! 2st? Inga problem lite godis till efterrätt – yey! och så lite saft eller festis – mamma är på! Undrar just hur det kommer att bli då öroninflammationen är över…

 8. Haha, samma reflektion inatt gjorde jag när jag hämtade välling & äppeljuice till min skrällhostiga dotter, tänkte ”ånej, bara hon inte vänjer sig vid detta nu och tror hon kan få såhär jämt”. Inte så lätt för dem att fatta att mamma skiter i det där med socker och ”mat” mitt i natten eftersom det är nåt som hör sjukdomen till.

 9. Kolla om det är streptokocker för det ska behandlas med antibiotika. Ofta är det streptokocker (halsfluss) om de har feber och ont i halsen bara, utan andra förkylningssymtom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *