Hemma

Det finns väl bara en sak som är värre än en riktigt jobbig baksmälla – res-smälla, eller vad man ska kalla det. För-lite-sömn-jetlag-dimman. Där befinner jag mig nu. Känns som att jag luktar konstigt, pratar konstigt och tänker konstigt. Och det gör jag nog också. Men vi kom hem i alla fall och resan gick toppen! Helt otroligt bra faktiskt. Fju. Nu. Sova. Och hoppas att barnen tänker göra det samma. Ses i morgon!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Mija

  Välkomna hem och Sov Gott! 🙂

 2. Profilbild för alj
  alj

  Välkomna hem Blankens, vad roligt! Tack för att man verkligen känner sig delaktig i din resa!!!

 3. Profilbild för Cattis
  Cattis

  Välkomna hem till vårsolen 🙂

 4. Profilbild för Linn
  Linn

  Välkomna hem! Tack för en grym blogg – har följt den ett bra tag 😀

  Haft en oerhört misslyckad morgon och läste tillbaka i din blogg och fastnade i ditt inlägg om din födelsedag. Oj vad avundsjuk jag blev! 😉

  Lever med en fantastisk man, relativt nykläckt bebis och livet är egentligen hur bra som helst. Känner mig barnslig men kan inte låta bli att bli både ledsen och besviken på min man som efter nu 4 år tillsammans inte lyckats ge mig en endaste födelsedagspresent. Julklapp har han lyckats med 1 år och någon slags spontanpresent har det aldrig blivit. En bukett blommor har jag fått och han är en fantastisk kock så en god middag har det blivit men liksom inget mer. Däremot är det mycket tjat innan om att han har så svårt att komma på ngt att köpa, att han vill att jag ska säga vad jag vill ha och allra helst köpa mig något själv. Visst kan jag göra det MEN jag hade blivit så mkt gladare om han faktiskt hade klurat ut något själv. Det handlar inte om att det måste vara dyra grejjer men i a f något som visar att han vet vad jag tycker om. Ex ett nagellack – svårare behöver det inte vara!

  Så idag fyller jag år och vaknar till uppdukad frukost och fina tulpaner på bordet. Åter frågor om vad han ska köpa i present, att han jobbar sent och kan ha svårt att hinna köpa ngt idag mm. Han har alltså inte köpt något i år heller och jag blev bara så trött o grinig vilket resulterade i att maken lämnade frukosten utan att äta och här sitter jag själv med mina levande ljus på bordet.
  Jag tror och förväntar mig inte att min man kan bli som din 🙂 men lite mer engagemang och en gest om att han faktiskt har lagt lite tid på att hitta en present hade gjort mig så glad.
  Nu ska jag pussa på min lilla tjockebebis – att få hennes leende är trots allt den allra bästa presenten!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Linn! Åh! Jag som älskar att fira födelsedag blir alldeles ledsen av att du sitter där ensam och besviken. Visst, alla är olika, din man är kanske bra på en massa andra grejer, men inte just på att köpa presenter. Men det du, du måste BERÄTTA för honom hur besviken du är. Om du år efter år inte säger något när han inte köpt någon present så tror han att dy tycker att det är okej. Det är inte ett dugg barnsligt! Han har säkert sina saker som är viktiga för honom, om det är viktigt för dig att bli firad på din födelsedag (vilket är fullt förståeligt) så får han faktiskt fixa det. Oavsett om han jobbar sent eller har mycket att göra. Han får helt enkelt skärpa sig!
   Under tiden så vill jag passa på att gratta så mycket det bara går. Hoppas du får en fin dag ändå! Stor och varm födelsedagskram från mig!

 5. Profilbild för Lisa Lotta
  Lisa Lotta

  Hej!

  Hoppas att ni hade en bra semester i Miami. Jag aker dit med min man och tva sma barn snart och undrar om du inte kan tipsa lite om restauranger som funkar med barn, bra att veta saker, shopping, stalle for manicure och pedicure etc etc. Har forstatt att det ar flera av dina lasare som ska aka dit sa det skulle nog vara uppskattat av manga.

  Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *