[youtubeplay id=”XovoAKVOPOM” size=”medium”]

…och hon kom till oss efter en illsnabb men på många sätt alldeles perfekt förlossning i natt. Nu ligger hon här bredvid, alldeles lugn och nyföddbebis-ig. Luktar så gott. Sover. Andas. Blinkar lite. Om vartannat. Så otroligt vackert. Jag äter henne med ögonen och med hjärtat.

0 svar

 1. Stort grattis Cecilia! Fick själv min andra dotter i måndags och visst är det helt fantastiskt det där ögonblicket.. Helt magiskt. Massa grattiskramar till dig och hela familjen!

 2. Grattis! Är lite avis, om min bebbe inte skyndat sig ut tre veckor för tidigt utan kommit när han skulle kanske vi skulle ha fött på samma dag! Stort Grattis! Har också två flickor, och det är så kul att de har varann, men det vet ju du med dina kära systrar!

 3. Åh så underbart! Välkommen till världen lilla Rio och grattis till Er alla! Skönt att det är gjort nu. Njut av varandra! Kram

 4. Stort grattis till den nya lilla bebisen, njuter oxå av bebis här hemma då jag fick min andra tjej i måndags, underbart!

 5. Hej Cecilia,

  Stor grattis till alla tre och specielt till dig (eftersom du gjorde allt!). Du rocked it girl. Förresten, ni valde ett otroligt fint namn. Rio betyder flod på spanska och det är superfint

 6. Åhh, börjar nästan gråta. Fick min andra son för tio månader sedan och medan första tiden med min förstfödde (som förväntat ) var härlig, jobbig och allmänt uppoch ner, så har de här månaderna med min lillkille varit 100% ren och skär njutning, För mig har det inte inneburit någon tvåbarnschock utan varit fullkomligt magiskt…. STORT GRATIS!!

 7. Grattis till hela familjen Blankens! Sa just för mig själv nyss; Undrar om Cecilia och Per fått sin andra dotter ännu… Gick in för att kika – och tadaaa – RIO! Grattis igen!! Kram

 8. Grattis! Fint namn! Bonnie o Rio:) ska själv ha bebis i april o känner sån längtan! babylyckan smittar av sig frn din blogg! Kram!

 9. Grattis Grattis! 😀 Åhh, så roligt ♥ och vilket underbart namn ni kom fram till 😀 Kram & lycka till med den lille! ♥

 10. Vilket vackert namn, och coolt på samma gång. Stort grattis till er hela familjen, och ha en underbar första tid tillsammans. Blir helt nostalgisk – det där första dygnet tillsammans är ju magiskt på många sätt. Skönt att förlossningen gick bra. Kram

 11. grattis cecilia! har följt din blogg länge och älskar den. idag fick jag tårar i ögonen. och namnet. namnet… lycka till !!

 12. Skriv din kommentar här!

  Stort grattis till er prinsessa! Så skönt att allt gick bra! Har följt din blogg länge och känner mig lite extra sammansvetsad med dig då jag har en dotter som är jämngammal med Bonnie och nu väntar på nummer två…All lycka!!

 13. Jättegrattis! Så härligt att allt gått bra. Undrade just om du skulle ta en blog-paus, men uppebarligen icke 🙂

 14. Stort GRATTIS! Jag tycker mycket om att läsa din blogg, du skriver så bra och mysigt på något sätt. Grattis igen! Sköt om er och njut!

 15. Näj men vad skoj!!!!! Grattis! O vilket fint namn! Guuuu så underbart! Jag återgår i mitt minne till mina förlossningar o timmarna efter o njuter med dig!

 16. Åh, jag rös till och fick tårar i ögonen när jag klickade in på din blogg! Är varm i hjärtat och glad för er skull. Vilket namn! Så vackert! Njut! Kramar Alexandra

 17. GRATTIS GRATTIS!
  Jag blir alltid glad av dina fyndiga och roliga ord, men nu blir man extra glad för din och familjens skull!
  Kramar

 18. Fantastiskt – stort grattis till hela familjen! Berätta gärna om förlossningen, vore kul att höra om hur det är andra gången (förhoppningsvis går det snabbare;-)).

 19. Massa grattis! UNDERBART namn! Njuuuut njut nu och välkommen till tvåbarns livet. det är lite körigare men lika mycket mer kärlek som kaos.

 20. Grattis Cecilia!! Åh sitter här med tårara i ögonen, helt underbart…ännu ett mirakel till jorden, Välkommen Rio! All kärlek till er.

 21. Grattis! Såg precis hälsningen till er i idol!
  Välkommen Rio Blankens! Precis som när Bonnie föddes ju 🙂

  Stora grattis kramar!

 22. GRATTIS!
  Förstå gången den här säsongen jag ser på Idol (fem minuter efter jag läst din stooora nyhet) ser jag skylden ”välkommen Rio Blankens!”

  GRATTIS!!!

 23. Hann se en skylt svepa förbi i kvällens Idol. Hann bara läsa ”Blankens” och ”Rio”, men inbillade mig att det stod Välkommen med. Var tvungen att kolla in din blogg och se hur läget låg till, och visst hade det kommit en liten en! Jättestort grattis!

 24. Grattis fina du! Och såg på idol nu också ”välkommen rio blankens”!! Underbart! Stort, stort grattis, o lycka till! tycker du är toppenbra och att du driver en jättebra o inspirerande blogg!
  /Anna från Enköping

 25. Grattis, som många andra såg jag det först på Idol! Rio, ett sånt vackert namn! Har tyckt det var skitcoolt sen jag såg Boston Tea Party för första gången….

  Grattis igen, vad fort det måste gått!

 26. Stort Grattis! Blev helt tårögd när jag såg välkommen Rio Blankens-skylten på Idol! Så mysigt för er och vilket fiffigt namn!

 27. Men GRATTIS hela familjen! Jag kollar på idol och tyckte väl att jag såg en skylt i publiken som sa ”välkommen rio blankens”… Hmm tänkte jag.. Blankens? Rio? Välkommen? MÅSTE kolla bloggen… och så vips har ni fått er lilla tjej! Jättegrattis!

 28. brukar inte kommentera men nu måste jag bara skriva och säga grattis så himla mkt! fick tårar i ögonen och måste erkänna att jag för första gången blev lite sugen på att gå igenom allt en gång till och försöka skaffa ett syskon till min lilla tjej! återigen, grattis!

 29. Grattis & varma lyckönskningar!!! Så fint, fantastiskt, härligt o underbart att ni fått välkomna en liten dotter till, en lillasyster till Bonnie:) Ta hand om varandra, mys o njut.. Ser framemot att få fortsätta läsa din blogg. Kramar från en fyrabarnsmamma

 30. Grattis, grattis och ännu mera grattis! Rio, riktigt fint namn och passar perfekt tillsammans med Bonnie.
  Nu längtar jag själv efter ett litet syskon till vår lilla Alva, men den som väntar på något gott… Tre år emellan har jag sagt, men vem vet vad som händer 😉

  NJUT av bebistiden nu för den kommer aldrig tillbaka. Lev i bubblan och koppla bort bloggen ett tag. Tro mig, vi väntar med spänning på att få höra allt och kanske till och med få se en liten bild på underverket!?

  Masssa grattiskramar till hela familjen som numera består av FYRA personer =)

 31. Grattis! Jag älskar namnet Bonnie och har varit väldigt nyfiken på vad nya pyret skulle få för namn. Rio är jättefint och passar bra ihop med Bonnie 🙂

 32. Grattis!!! Jag kan bara säga att det är alldeles ljuvligt att ha en prinsessa, men att ha två är såklart så mycket bättre! Min sambo är bara lite nervös för när vi har fått synkad mens och har mens alla tre samtidigt:)))
  Njut nu av att vara fyra!!! Kram

 33. Åh vad skönt att Rio äntligen har anlänt! Njut av tillvaron och var stolt över dig själv som lyckats skapa (och klämma fram) ett nytt , alldeles fantastiskt, litet liv. Många kramar!

 34. Grattis – och vilket coolt namn! Det finns verkligen ingenting som slår den där känslan av att snusa sitt nyfödda barn på huvudet för första gången…

 35. Åh, vad underbart att höra! Och återigen, så väl du fångar de fantastiska känslorna i ganska få ord. Stort grattis till dig och hela din fina familj!

 36. Gratulerer fra vest i Norge! Så fantastisk og for et fint navn! Sitter selv og venter på at mini i magen skal finne veien ut snart:)

 37. Bra jobbat & stort grattis till hela familjen Blankens (som ju börjar bli stor)! Coola namn ni valt på döttrarna! Följt din blogg i många år och måste berätta i min första kommentar att jag är såld! Fortsätt inspirera och underhålla på ditt egna härliga sätt Cecilia, du gör ett jättebra jobb!

 38. Vilket FINT namn ni valt! 🙂 Gud så stolt Bonnie ska vara över sin lillasyster! Härligt att allt verkar ha gått så bra. Grattis i mängder från mig och min lilla grabb 🙂

 39. Välkommen till världen Rio! Och grattis till dig Cecilia och Pär, och till fina storasyster Bonnie! Vilken härlig familj ni skapar! 🙂

 40. Stort stort grattis, jag har mindre än fyra månader kvar och just nu känns ert läge väldigt avlägset. Men ändå helt underbart.

  Snyggt jobbat och mys och njut av allt det nya!

 41. Ett stort grattis till er tre för att nu ha blivit fyra! Otroligt häftigt namn och inlägg här i bloggen, blev tårögd när jag läste och lyssnade på låten. Som Karin skrev så måste du vara väldigt stolt framförallt över dig själv. Grattis, grattis, grattis!

 42. Åh vilken lycka!!! Har följt din blogg sedan länge och kom ihåg när ni fick Bonnie och såg skylten i publikhavet på Idol så idag fick jag se detta igen, blev varm i hela kroppen och så lycklig för eran skull!! Grattis familjen Blankens!
  Kram från en av dina bloggläsare.

 43. Stort grattis! Låter helt underbart att ligga med en alldeles nyfödd-ing och mysa. Ha underbara första dagar och keep us posted på hur Bonnies första möte gick.

 44. grattis cecilia!

  Vilket vackert namn, love that song!
  blir alldeles tårögd av ditt inlägg och tänker tillbaka 7 veckor då min lilla Charlie låg på mitt bröst alldeles ny i världen och ännu en människa man älskar redan från första början av hela sitt hjärta! det bästa och största man kan uppleva! ta hand om er, kram mj

 45. Grattis!
  Har följt din blogg sen du väntade Bonnie och nu är du tvåbarnsmamma! Blir grymt sugen på att få en 2a själv…

 46. Stort Grattis!! Bästa som kan hända en på jorden är att få snosa på sitt alldeles nyfödda barn. Det är som att tiden stannar och allt blir så förtätat, som en essens av det som är viktigt. Ja du vet vad jag menar. Större än så blir inte livet. Så njuuut…………
  Grattiskram från Bea i Karlstad

 47. Ååååå hurra! Har kollat bloggen flera gånger varje dag och bara ”Nuuuu var det länge sen hon uppdaterade… Hrm, lilltjejen kanske är här…?” Ser fram emot att få höra allt om hur det gick till sedan! Och se bild! Å vad fjantigt egentligen men det känns nästan som om det är en kompis som fått barn, haha. Ångrar lite att jag inte sa hej eller något till dig på Me&I-shopping-minglet men jag kände mig lite dum… Anyway, STORT GRATTIS! Kram

 48. Härligt! Vilket fint namn! Vad avundsjuk jag blir när du skriver att du hade en så bra förlossning. Kanske jag vågar skaffa en till då…?

 49. Åh, massor av grattisar och lyckönskningar! Både till dig och Per för ännu ett litet mirakel. Men även såklart till Bonnie som nu blivit storasyster! 🙂 Grattis Bonnie! Kram

 50. GRATTIS!! Längtar tills att jag får känna samma lycka. Jag som inte har barn (än!) kan nog aldrig förstå. Förresten kan jag passa på i min första kommentar att säga att jag tycker du är väldigt het (får man säga så? snygg, fin eller vacker passar såklart också in) och har en underbar klädstil som jag verkligen inspireras av. Detta har blivit min favoritblogg! Kram

 51. Åh! Grattis och hurra! Har tårar i ögonen och längtar till mars då jag hoppas befinna mig i samma lyckostund som du. Sköt om er och njut! KRAM!

 52. åååhhh!!! Grattis till eran nya lille tjej! Njut utav denna ljuva tid tillsammans då ni lär etr tjänna varandra. Det ni har framför er nu är magiskt!! Grattis igen till hela familjen!

 53. Åh grattis grattis grattis! Vad mysigt och vad skönt att hon äntligen är här! Ni som har väntat så.
  Vilket fantastikt namn. Bonnie och Rio…. funkar ju jättebra ihop! Otroligt fräna namn!

  Njut nu och strunta i bloggen ett tag. Passa på att vila upp dig efter det under din kropp varit med om och passa på att njut av det lilla underverk du har i din famn.
  Hoppas allt går bra med Bonnie och att hon är en stolt storasyster!

 54. underbart namn, Rio. och vad skönt att ni mår bra. kan inte låta bli att önska att jag själv var i samma ögonblick fast jag har två fina redan. kram till er alla. och trevlig helg!

 55. Skulle kunna skaffa ett tredje bara för att få uppleva den där stunden efter att barnet precis kommit ut igen…underbart. Fast jag är nöjd nu. Stort grattis!!!!!!!

 56. GRATTIS!!!!!!
  Gud vilket fint namn, farligt att höra det nu när vi väntar nr 2, risken för att härma lite ökar drastiskt. NJUT! Stor kram till er alla.

 57. Stort stort grattis till dig och Per och lilla Bonnie! Vilket fantastiskt namn ni valde! Jag älskar den låten. Kramar

 58. Sitter här med stigande tårar, dina ord om ”att du äter henne med ögonen och hjärtat” är så fina. Du har fångat precis hur det känns att få välkomna ett nytt litet liv…..Känns lite konstigt, jag känner dig/er inte men jag vill verkligen gratulera till ert nya tillskott till er fina familj. Ta hand om er och njut….
  Varma Hälsningar Monica

 59. Gud så härligt!! Första dagen med sitt nyfödda barn är så in i helsicke ljuvlig. Jag har 1 år och 11 mån mellan min dotter och son. Lycka till med allt!!

 60. Grattis! Såg att lilla Rio fick en livehälsning i Idol precis som sin storasyster när hon föddes. Kul! Kramar till er alla fyra

 61. Stooooort grattis! tack för att du skriver, vi är så många som följer din blogg och som någon annan läare sa, det är som en kompis fått barn, fast vi aldrig träffats. Återigen, grattis och njut av ditt lilla mirakel nu:)

 62. Konstigt det där med att vi inte känner varandra men ändå känns du som en gammal god vän 🙂 Därför vill jag säga: stort GRATTIS och bra kämpat! (…för lite kamp var det väl allt?)

  Vet inte hur det är för dig men själv blev jag lite chockad när tvåan kom, för jag hade glömt hur himla små de är! Hoppas ni alla mår bra!

 63. Har fulgt deg lenge og det føles nesten som jeg kjenner deg litt 🙂 Gratulerer så masse! Nyt denne tiden og en stor hipp hurra til hele familien!

 64. Nämen! Jag följer din blogg och min 2-åriga dotter heter Rio (Li Isabelle) När hon fick sitt namn fanns det ca 7 tjejer i Sverige som heter så.. Vad kul att ni valt det namnet! Grattis!

 65. Ett jättestort grattis till den nya lilla skapelsen! Läser din blogg varje dag och du inspirerar så mycket både vad gäller kläder och föräldralivet 🙂 Lycka till med det nya livet!!

 66. Välkommen till världen älskade lilla Rio!
  Det märks tydligt hur efterlängtad du varit och nu är du äntligen här!
  Jag önskar dig och din familj allt gott i livet!
  Men för en familj med så mycket kärlek i kan det inte bli annat än fantastiskt.
  Stora varma önskningar om ett kärleksfullt liv till dig Rio och din stolta storasyster Bonnie skänker jag, Moa, er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *