B90A5635

Veckans avsnitt av Blankens Swanberg är här; och det har den dubbelbottnade titeln ”Att rädda sitt eget skinn” – och syftar då dels på en ny naturlig superhälsotrend som jag gett mig i kast att prova (se bild ovan för hint) samt om att hantera sin rädsla för katastrofer genom att helt enkelt förbereda sig på dem. Jag börjar bli en prepper  – mer om vad det betyder kan ni också höra i veckans avsnitt!

Vi finns HÄR på Itunes och vill du hellre lyssna via Libsyn gör du det HÄR!

0 svar

  1. Hej! Först och främst, tusen tack för bästa podden! Och bloggen!! Läser alltid bloggen det sista jag gör innan jag ska sova, ”sparar” hela dagen och hoppas på ett inlägg till sängdags för den känns så harmonisk och befriad från krav = bra sätt att distraheras och roas innan John Blund! Är typ nervös över min sömnrutin när det vankas bebis och bloggen lär få pausa lite 😉 (missförstå mig rätt nu: med ALL rätt givetvis och jag är jätteglad för er skull!) Och podden igen, verkligen bästa! Blir lika glad varje måndag när jag kommer på att det är podd-dag. Tjatar på allt och alla att de ska lyssna. Men. Jag har ett liiiiiiitet problem. Jag har så jäkla svårt att fatta hur Johanna ser ut, eller rättare sagt, att koppla rösten till ansiktet. Jag menar, på dig Cecilia har jag ju sett bilder via bloggen etc sönder känns enklare, men eftersom Johanna är mer restriktiv har min hjärna liksom svårt att fatta.. Så om ni någonsin känner att ”kanske skulle lägga ut en hälsningsvideo på FB, men det är nog ingen som är intresserad, så vi skippar det”, gör inte det! Jag vill se! Eller bara en snajdig bild typ! Jaja, i vilket fall, ni är bäst!

    1. Hej Carolina! Googla på Johanna. Det finns mängder med bilder på nätet om du vill se hur hon ser ut. Hälsningar från en annan podälskare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *