Hörni, stort varmt bamsetack för alla era kommentarer angående det här med plötsligt uppdykande matvägran. Nu tycker ni säkert med all rätta tycker att jag är världens sjåpigaste morsa, men jag blev ärligt talat svinnervös när vår matglada lilla unge plötsligt inte ens ville ha glass. Med hela er erfarenhetsbank som bevis vet jag nu att sånt händer. Barn hoppar över att äta i bland. Och idag – heureka! – var hon intresserad av både frukost och lunch. Det blev inga mängder mat alls hon åt, men hon smakade i alla fall på både det ena och det andra som ställdes fram på bordet. Och när hon efter maten frågade på vinst och förlust om det kanske fanns någon liten chokladbit hon möjligtvis kunde få äta upp, blev jag så lättad att jag tror jag lyfte ett par centimeter från marken. För mig som alltid suckar över att hon är en sådan obotlig godisgris var de här orden de vackraste jag kunde höra.

Jag hittade hittade en så himla bra grej till RioBaby GAP igår. Okej, den där volangbonanzan runt midjan är kanske i lull-lulligaste laget för min smak, men i övrigt. En bad/solskyddsdräkt med motsvarande faktor 50, som dessutom har en liten luva på sig. Perfekt, nu kan Rio hoppa ner i poolen med oss andra också! Solhatt är förstås ett alternativ, men de sitter aldrig riktigt där de ska på såna här små tycker jag. Rio fräser som en arg liten mops när den åker ner över ögonen, men luvan stör henne inte det minsta!

0 svar

  1. Vilken smart uppfinning!

    Ta med till Sverige bums och sälj till oss blekansikten som inte sett solen på länge, länge, länge.

  2. gud vad du är smal….och snygg. Att du födde andra barnet för tyo 3 mån sen är otrooligt. Ser din kropp ut som innan båda barnen ell? Själv har jag fått kämpa med ca 10 kg, men nu efter ändrad kost och träning gått ner 6 kg iallafall, jippey!!!

  3. Men åååååååååh va söt hon är! Haha gullegris… du e också fin men Rio slår dig tyvärr med hästlängder här! Jag måste fråga, går Bonnie på dagis något? Jag slåss med känslorna nu, om min äldsta ska gå på dagis 15 timmar… Vi har ungefär samma åldersskillnad på våra barn. Hur gör ni? Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *