Min kompis Peter Jihde är  inte direkt världsbäst på att hantera det där med att förlora  inte typen som snackar om sitt privatliv i media. Han är mer hemlighetsfull än självaste Mona Lisa. Inte ett knyst får man veta. Men när han nu för en gångs skull tummar på sina principer hade det ju varit jävligt nice om han kunde låta bli att LJUGA.

20111011-223931.jpg

0 svar

  1. Haha, så där håller vi också på. Det mest prestigefyllda man kan vinna i vår familj är definitivt TP. Oftast jag som vinner faktiskt;-). Måste passa på att tipsa om höstens smartaste plagg, iphone-vanten. Hur bra som helst, man slipper ta av sig vantarna och frysa om fingrarna när man vill använda Ifånen utomhus. Vantarna har en speciell tråd på tumme/pekfinger som gör att man kan använda dem på touchscreens. Jag beställde min på http://iphone-vantar.se/ och då fick jag mina dagen efter.

  2. Vi är också där. Snabbt kom blev vi påminda om tunerningarna i Scrabble när Wordfude kom med sin app. En fredag satt jag, maken, min mamma, min pappa, min syster och hennes sambo och liksom fifflade med telefonerna och spelade lite hipp som happ mot varandra. Tills mamma utbrister – ska vi ha det såhär nu när vi ses? Så drog Scrabble turnerningarna igång igen och beserwissarna i familjen är överlyckliga, slår upp ord i SLOA och tävlingsskallarna sitter och tjurar i timmar efter.. precis som förr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *