Jag har ju redan skrivit om Veterankraft och hyllat de här härliga farbröderna Stig och Sören som hjälpt oss med sådant där som inte vi kan hemma i huset i Farsta. Och om ni bara visste vilken de hjälp de varit medan vi varit borta: en del saker vi inte hunnit med/glömt att fixa, som att skruva upp gardinstänger och rullgardiner i ett rum som vi nyss tapetserat om innan de nya hyresgästerna flyttar in. De har tittat till gräsmattan. Målat färdigt spaljéerna och varit allmänt gulliga och keliga med vårt hus. Min erfarenhet av byggbranschen och hantverkare är, i ärlighetens namn, fan i mig nattsvart (och någon gång ska jag berätta varför jag känner så) – men Veterankraft alltså. Det är något helt annat. Därför vill jag än en gång innerligt rekommendera dem till allt från läxläsning till barnvaktshjälp och trädgårdsfix – ett oerhört sympatiskt och trevligt företag som jag i och med detta vill tacka för det de hjälpt oss med i vårt hem de senaste veckorna. Fastän vi befunnit oss på andra sidan jorden.

0 svar

  1. vill verkligen höra om dina åsikter om byggbranschen – vad har hänt? ägna gärna ett inlägg åt det, om det känns okej för dig så klart. det måste fram, de är inte snälla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *