Idag har vi hälsat på kompisar i Laguna beach – åh vilket härligt ställe det var! Bästa sortens sällskap, god mat, kalla öl, en vacker strand, lyckliga barn och en otrolig solnedgång – man saknar liksom inget då.

Nu en annan sak: Så här när man är ny på ett ställe och vardagen fortfarande inte ens existerar och precis allt det man alltid gjort på ett visst sätt också borta – rutiner med saker som till exempel bloggen är också puts väck! Jag känner mig lite vilsen här och behöver er hjälp. När allt är nytt både i det stora och i det lilla är det svårt att sortera ut vad jag ska skriva om. Kan ni kanske vägleda mig lite? Vad missar jag? Hjälp mig hitta tillbaka! Eller så är det kanske okej att sväva omkring lite ett tag och så kommer jag väl landa någonstans vad det lider?

0 svar

 1. Det är sååå roligt att du delar med dig av er vardag där borta – sedan hade jag älskat lite L.A street-fashion, shopping tips – och jag vet att du säger att inredning inte är din department, men det hade varit kul om du hittar något som du tycker är snyggt och som inte finns här hemma! Överlag, saker som man inte hittar här, lr up and coming trends, är superkul att läsa om!

 2. Det är ok att sväva runt ett tag. När man kör 9 – 5 lunken så är din blogg en härlig ventil att fly till lite då och då. Utan att mena det illa så är din blogg roligare att läsa nu än den har varit de senaste 6 månaderna. Din lust för det här smittar både av sig och inspirerar!

 3. Jag tycker att det är väldigt spännande att läsa om ert nya liv, särskilt då jag själv varit i samma sits. Befinner mej i Sverige nu tillsammans med min familj men om ett par månader ska vi tillbaka till Nya Zeeland igen och jag vet av erfarenhet att vi också kommer känna oss lite ”lost” en period innan nya rutiner skapats…

 4. Håller med föregående talare….sväva på och skriv om det ni går igenom nu med anpassning till nytt land och liv. Har bara gjort den resan utan barn, men vet att det verkligen kan gå upp och ner…Spännande att höra om hur det går för er!

 5. Fortsätt som du gör! Jättespännande att höra om hur anpassningen går och skillnader mellan USA och Sverige är alltid kul! Och det kan vara både högt och lågt, som mataffärer, byråkrati eller vad som helst 🙂

 6. Fortsätt som du gör, otroligt spännande att läsa om hur ni har det i LA. Vi funderar själva på något liknande så det hade varit roligt att läsa om er process fram till beslutet att flytta.

 7. Jag tycker dessa ögonblicksfunderingarna är fantastiska! Så dem vill jag inte bli av med, det känns nästan som om det är jag som lever där på andra sidan Atlanten och är sådär modig som du är. Så inget mindre av det 🙂 När det lider framåt så skulle jag gärna vilja ha lite mer USA, alltså vad det är som skiljer, de där dagliga funderingarna som finns om hur det är att bo där borta. Och så dagens outfit såklart 🙂

 8. Jag tycker om när du skriver om vardagen gärna lite mera klädbilder, kanske någon bild från huset som ni bor i och hur det går för barnen, med anpassning och språket.

 9. Men jag tycker att du gör det så bra. Du delar med dig av er vardag, lägger upp fina bilder, skriver om dina tankar och funderingar. Trots att allt ser så underbart och fantastiskt ut så kan jag tänka mig att en sväng av hemlängtan smyger sig på ibland, då är det bara att skriva om den också. Bara fortsätt precis som du gör! Vi är många som blir inspirerade här hemma av dina bilder och ord! Lycka till med allt och ha det så bra!

 10. Hej! Det känns spännande att följa med pa din resa! Ge oss gärna ännu mer USA. Klädstilar, maten och arkitekturen. Det är spannande och se hur vardagsmännsikan ser ur i LA och vad de äter! Känns som det finns sa mkt där som inte finns här.

  Lycka till med alla projekt och att fa barnen att känna sig hemma!

  x Ika

  http://www.ikaramel.se

 11. klart du kommer landa i en vardags även i LA, låt det ta lite tid bara 🙂 Men lite ”tips” eller vad man nu ska kalla det… klädstilar i LA, man får ju alltid för sig att vi ligger sååå långt efter i Svea-gör vi det? Är det mycket träning, äta rätt osv. i LA eller finns det ”vanligt” folk, du vet lämna/hämta på dagis, planera vardagsmaten ( okej, jag fattar att det finns det, men hoppas du förstår…) Lycka till nu och tillåt dig att ta tid…

 12. Jag läser dina inlägg o känner nästan att jag är med på ett hörn. Du är modig o inspirerande! Fortsätt bara på samma sätt så finns vi läsare här o njuter av såväl upptäcksresor, kalla öl som skönhets- och modetips!

 13. En dagens outfit varje dag oavsett om det är klackar eller mjukisbyxor. Och sedan bara ”daglig dokumentering” i både bilder & text. M a o som din blogg i vanliga fall. Den/du är bäst!!

 14. Gräv där du står! Berätta om hur man flyttar till USA, berätta om hur beslutet växte fram, fördelar, nackdelar, matvanor som ändras, trender du anar och nya varumärken som inte finns här.

 15. Jag tycker inte alls att den känns vilsen. Den känns precis som du fast nu i LA. Dina tankar, funderingar och formuleringar är liksom grejen. Du kan skriva om vad som helst och det kommer ändå att kännas du för du har verkligen ett eget mycket charmerande och finurligt språk. Plus smarta tankar. Ja, jag gillar dig och allt sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *