Har norpat de här bilderna från min gulliga lilla unge Elin. Smakprov från Lanvins samarbete med H&M som läckt ut. Lansering sker ju egentligen inte förrän i början av november, och inte förrän i slutet av november finns plaggen i butik. Men det är ju smart av dem att råka spilla lite redan nu, för att få igång snacket liksom.

Så. Vad säger ni?

Ser ju i alla fall ut att finnas en hel del snyggt inför nyårsfesten där bland blåsorna.

0 svar

  1. aaahh MUMS för de svarta klänningarna,allihoppa!! hehe Men inte de färgglad Usciamej näee.Men svarta var som fina bakelser allihopa hihi.kram

  2. Snyggt, men det känns ju inte sådär väldans nytt o hett, eller? Har ju funnits en hel del liknande även på h&m senaste säsongerna. (Tänker framförallt på volangklänningarna) Spännande dock att Karl Lagerfeld smugit sig in på den nedre bilden (andra från vänster) 🙂

  3. Mja. Nja. Nej, men å andra sidan brukar jag sällan få habegär till deras designersammarbeten. Oftast är kollektionens accessoarer det roligaste. Inget jag kommer att köa för eller sukta efter i alla fall. Men tack för titten!

  4. Gillad den/det som den söta tanten har på sig på den bilden med de svarta kläderna. ( för det är väll en tant? 😉 ) Är oxå sugen på att se mer av accen.

    Tack för bra/inspirerande/rolig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *