Den stora Hollywood-dagen

Min underbara, fantastiska syster Ninni är här och hälsar på en vecka, och efter att mest ha ägnat dagarna åt att sitta med varsin dator i knät och jobba – så bestämde vi oss idag för att ta vad hon kallar en ”Hollywood-dag”. Det betyder alltså inte att man strosar på Hollywood walk of fame, kollar in Hollywood-skylten och sånt, utan att man helt enkelt ägnar en heldag åt lyxiga härligheter som att träna, luncha och shoppa.

Efter att ha lämnat av barnen på morgonen började vi med träningen. Pilates för min del. Innan vi flyttade hit och någon bekymrat undrade vad ”jag skulle göra hela dagarna” nu när det var Pers jobb som fick oss att ta oss hit, brukade jag skämtsamt säga att jag skulle ”hålla på med pilates och sånt”. Bara för att det lät så Hollywood-fruigt. Och nu har det där snudd på blivit verklighet. Inte att jag gör det så ofta som jag kanske hade önskat, någon gång i veckan om jag har tur, men gud vad jag gillar det. Det är så skönt att träna så där lugnt ibland (men låt er inte luras, det är svintungt) – och det passar alldeles extra bra nu när jag är gravid.IMG_0872.JPGSåg förresten både Jodie Foster och Adam Levine på gymmet – extra plus på Hollywood-dagen för sådant! När vi tränat färdigt slurpade vi oss varsin smoothie och åkte sedan till Brentwood för att luncha med Malin och Karin på Le Pain Quotidien i Brentwood. Åj just det. Karins lilla Cavapoo-valp Buster var med också.

2014-09-19 04.19.22

Ni förstår kanske exakt hur mycket jag måste påminna mig om vilken dålig idé det kan vara att skaffa en valp och ett tredje barn på samma gång efter att ha hängt en stund med denna genomrara och roliga lilla boll av kärlek.

2014-09-19 04.15.362014-09-19 04.17.542014-09-19 04.54.56Ninni i sällskap av avokado-macka, minipistagemuffins med Malin i bakgrunden och så Karin, jag och mina nya jättestora bröst på sista bilden (nya, alltså inte ”nya” i som något som låter som att det skulle vara något som kanske passade in att göra på Hollywood-dagen, utan nya som i gravidrattar).

Avrundade lunchen med shopping: fotsalva, nagellack och concealer för min del, innan vi åkte och hämtade barnen i skolan.

På kvällen har vi bakat pizza och minimuffins och nu sitter jag med datorn i knät och betalar av straffet för denna härliga Hollywood-dag: Massor av jobb som behöver göras nu! – fastän bebisen i magen med all sin kraft berättar för min kropp att det är dags att sova.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för E
  E

  Åh vad mysigt. Systrar är det bästa. Du strålar förresten, så himla fin.

 2. Profilbild för Mia
  Mia

  Hej Cecilia! Jag och min man ska till Los Angeles och Santa Barbara till våren. Vore tacksam för tips på boende 1-2 nätter i LA innan vi åker vidare. ”Normal” prisklass, inga extravaganser behövs:) Är det lätt att ta sig med bil till Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica för en ovan? Vi bilar vidare till Santa Barbara och blir jätteglad om du har tips längs vägen dit
  Tack på förhand 🙂
  // Mia

  1. Profilbild för Lena

   Jag rekommenderar Chamberlain Hotell i West Hollywood. Lugnt, fint med pool på taket och gångavstånd till mycket. Det är väldigt enkelt att köra bil i LA även för ovana. Lycka till!

 3. Profilbild för Camilla
  Camilla

  Hej Cecilia,

  Hänger i Farsta just nu och jag har provat din fina Roxy i Grey suede, vrålfina! Undrar bara om du kommer att göra dessa i 42? Känns lite. Trånga i tån. Tyvärr.
  Sån kvalité. Love it. Keep up the good work girl.
  Hälsningar. Från ett soligt. Farsta Stockholm.

  Camilla

 4. Profilbild för Johanna i Berlin

  Herregud vad härligt det där lät. Jag vill också ha en Hollywood-dag! En Berlin-dag känns inte alls lika härligt flärdfull.

 5. Profilbild för Ida
  Ida

  Då måste jag givetvis fråga vad är det för gym du går till? Och varför tränade aldrig jag där när jag bodde i LA?! Suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *