20140626-221655-80215955.jpg
Kompisar! Ni har inte missat detta va? Det vore så himla kul att ses – och är ni i Stockholm och känner för en härlig kväll så kom förbi vetja!
OSA datum är inte så supernoga – men hojta gärna till så fort ni har möjlighet på adressen ovan så hoppas jag att vi får en fin kväll ihop nästa onsdag!
Vi kommer också att släppa fler ”The Palma” modellen i silver och en ny variant i puderrosa och svart (kolla in @yourblankens på Insta för bilder!) samt flera nya fina sandalmodeller!

0 svar

  1. Jag kommer! Vi är några som kör en Farstautflykt nästa onsdag, perfekt att få 15+15 min tunnebanefärd att bara pladdra på när man inte hinner ses så ofta 🙂 Och sen att få shoppa till vad jag hoppas är bra priser är aldrig fel.

    1. Hej! Vad kul att ni kommer! Ser fram emot det. Amazing Seven kommer ha en liten reahörna, Blankens-skorna är ingen rabatt på, men priserna är redan schyssta som det är på dem. Ses snart!

  2. Jag tittade på yourblankens-kontot och dog lite när jag såg leomönstrade skor. YES! Du får avisera i god tid så jag kan ladda upp och klicka hem direkt.

  3. Vill bara säga att jag lyssnade på sista podden och tyckte den var väldigt bra! Det blev så bra tråd genom hela programmet med kärlek, bröllop och frierier!

  4. Det verkar vara något knas med e-postadressen till Amazingaseven. Mejlen studsar bara, men jag är så fräck att jag helt enkelt dyker upp på onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *