Hört talas om…

… vårens hetaste trend? Det vita plast-armskalet?

Om det vore så väl. Var hos farbror doktorn i går eftersom jag haft sabla ont i handlederna en längre tid. Han konstaterade överrörlighet i lederna och ordinerade mig att ha handen fastmonterad i den här mackapären i… tre månader. Och sen den andra handleden i tre månader till. Vilken fest!

Känner redan nu på mig att jag kommer ta time out från det skavande skalskrället lite då och då. Det borde väl räcka om jag har den hemma, och övrig tid är noggrann med att inte böja lederna på fel sätt. Skit samma om ni är läkare eller inte, säg bara att det är okej att skolka… inte för ofta, men ganska ofta. Please?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *