P1160181Efter att ha jobbat som en galning sedan jag landade i lördags blev det äntligen en kväll över här i Göteborg. Och eftersom två av de absolut bästa, viktigaste, smartaste och roligaste människorna jag känner bor här fick vi till en middag hemma hos Kristin (som ju dessutom råkar vara världens bästa matlagare) som hade fixat en älggryta som fick smaklökarna att skena.

Det finns ingenting i hela världen tror jag, som ger mig så mycket odelad brakänsla, så där så att det känns lugnt, skönt, fnissigt och rakt igenom avslappnat (nästa lite för avslappnat, har legat som en pöl på golvet och blivit servad hela kvällen) i hela kroppen – som att träffa de här människorna som jag vill tro att jag vet det mesta om och som definitivt vet allt om mig,  vi har varandras historia sedan vi var barn och jag är så stolt över den förstående relation vi alltid har till varandra. Visst kan man ha åsikter om varandras sidor, men vi har faktiskt alltid visat varandra hänsyn och respekterat olikheterna och nog aldrig varit osams. Trots att vi både bott ihop, semestrat tillsammans och delat pojkvänner. Är så stolt och extremt tacksam över de här människorna och det vi har tillsammans.

0 svar

  1. Vill så gärna ha receptet på ”älggrytan som fick smaklökarna att skena”! Kan du inte be Kristin lägga upp det? Vi har lyckan att ha mycket älgkött i vår frys då familj jagar och jag är alltid sugen på nya recept till älg! TACK!

    1. Hej Milanobo!
      Så fint att ha så mycket älgkött, även om jag kan förstå att inspirationen tryter. Det kommer inget recept just nu tyvärr, men längre fram kommer det massa goda viltrecept samlade i en kokbok:)
      Ha det gott!

  2. Delat pojkvänner! Jag satte kaffet i halsen. Haha så roligt och så underbart att kunna skita i det. Roligaste idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *