Höstens snyggaste bågar

 

blankens_synsam_ht2014 blankensfavoriter_synsam_ht2014Det har nästan blivit en tradition detta; att jag väljer ut mina favoriter ur Synsams glasögonnyheter för säsongen och tipsar er om dem. Jag försöker tänka att glasögon så väl som solglasögon ska addera något till den personliga stilen. Många fegar och väljer glasögon som liksom ”smälter in” – och missar därmed chansen att använda bågar som ett av se mest kraftfulla och enkla medlem att påverka sin stil och hur andra uppfattar den. Coola glasögon som säger något ger pondus och utstrålar självförtroende. Jag var med min mamma och valde nya bågar i somras. Hon är, eller snarare tror sig vara en människa som föredrar det diskreta och sökte sig direkt till skalmlösa ”Maude Olofson-glasögon” (om ni fattar var jag menar, de där lite käckt småtantiga som liksom helt saknar själ) – men så manade jag på henne att testa färg och lite rejälare bågar och herregud vad snyggt det blev. Det tyckte nog till och med hon själv för till slut valde hon ett par pilotformade plastbågar i sköldpaddsfärg och jag överdriver inte när jag säger att de drog av minst tio år på den mentala ålder hon utstrålar.

Så vad jag försöker säga är att glasögon är inte ett tråkigt måste utan en alldeles fantastisk accessoar som förtjänar lite mod och omsorg när ni väljer. Mina favoriter från Synsams höstutbud tycker jag representerar både olika prisklasser och stilar, en hel del uppdaterade klassiker kommer ni att märka, men också modeller och färger som känns väldigt nya – jag hoppas att ni hittar något ni gillar, kolla in alla bågar här!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Linn
    Linn

    Hej! Väldigt snygga bågar. Du är ju den som tolkar mode allra bäst, så snälla hjälp mig, är swedish hasbeens jodphurs gårdagens nyhet eller cool höstpärla? Måste hitta en höstkänga som är lite högre och som passar till kjolar i alla längder. Är rådvill! Tack o hej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *