Höstens snyggaste bralla?

Idag var jag med i #Adamlive igen, glömde ta en bild på plats i den stiliga studion, men Per knäppte av en hemma; jag ville nämligen visa er och tipsa om den här fullkomligt formidabla svarta brallan. ”Vira” heter modellen och kommer från danska Modström. Nu blev väl bilden inte så där värst talande, men kolla in den i deras webshop och lita på mitt ord; den är grym! Utrustad med lagom utstickande detaljer som fina fickor bak och tyg i olika kvaliteter som ger subtila kontraster. Dessutom är den svinskön och varken för tight eller för lös. Sjukt användbar både som partybralla eller på jobbet. I love this fucking pant helt enkelt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Helena
  Helena

  Jättefina på dig 😉 Hur e storleken i dem byxorna, är M en M?!??! Du vet vad jag menar mvh Helena

 2. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Helena: ja, det får jag nog säga. De jag har är S och sitter perfa, och jag brukar ha S.

 3. Profilbild för Kajsa
  Kajsa

  Varifrån kommer koftan?! Superfin!

 4. Profilbild för Emilie
  Emilie

  Här måste snackas om viktigare saker än byxor. Jag såg dig på programmet o tänkte på vilket härligt fluff du hade i håret ( japp fluff = volym). Kan ju din hårtvättritual du säkert gjort innan men tror också att det kan finnas någon mer mirakelprodukt inblandad eller var det bara hederlig tupering (eller så kanske du har förärats med fluff av naturen)

 5. Profilbild för D
  D

  Alltså, vissa saker faller i glömska och vissa tv-personligheters mindre begåvade karriärval förlåts därmed omedvetet. Tex Adam Alsing och hans Tutti Frutti på 90-talet. Den gick sent på kvällarna och vi bodde då på ”invandrarhem” tillsammans med ett gäng andra flyktingar mitt i ingenstans i Sverige. Det fanns inget för oss kids att göra på kvällarna än att kolla på TV. TuttiFrutti var nån märklig gameshow där Adam Alsing var programledare och smala damer hade fruktbikinis. Blev det ”BINGO” öppnades BHn framifrån och damerna blottade sina bröst. Jag hajade det inte som liten, men fy vilket budskap svensk TV sände till oss nybyggarbarn. Och att Adam nu verkar framstå som världens mjukis tycker jag är lite läskigt. Snarare är han en sån där svettig snuskgubbe som råkar vara lite charmig. Nåväl, ett jobb är ett jobb. Men man kan ha lite moral när man väljer vilka sammanhang man vill vara i? Det har ju du, Cecilia. Kände bara för att berätta denna lilla anekdot. Sjukligt snygga byxor, förresten.

 6. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  D: Asså, nu sabbar jag kanske ditt minne här, men har jag rätt är det väl bara bra om jag kan hjälpa till och rentvå Adam. Som jag minns det var det Bruno Wintzell och ingen annan som var programledare för Tutti frutti. Adam har, så vitt jag vet, aldrig varit det. Eller har jag fel?
  Emelie: Bästa lösningen för fluffigt hår är torrschampo. Kevin Murphys Fresh. Hair är helt otrolig!

 7. Profilbild för Sophia

  Till D: Är det inte lite väl elakt att döma någon för vad de gjorde för 17 år sedan?! Och vad jag minns så fanns det många tv-kanaler redan på 90-talet så ni hade väl bara kunnat byta kanal? Det är i alla fall inget värt gnälla om 17 år senare…

 8. Profilbild för Sophia

  Dessutom så har faktiskt Cecilia rätt, Adam var inte programledaren… Adam gjorde Casanova under den tidsperioden

 9. Profilbild för Julia
  Julia

  Till D: Då jag varit förtjust i Adam och följt hela hans karriär samt minns tutti frutti, det där hemska programmet så vet jag med 100 % säkerhet att det är precis som alla säger Bruno Wintzell som gjorde det. Själv ser jag inte likheterna mellan dom men du har väl helt enkelt blandat ihop dom,

  Här kan du läsa om Bruno och där står det även att han ledde Tutti Frutti:

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Bruno_Wintzell

  Här kan du läsa om Tutti Frutti, där det står programledarna:

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Tutti_frutti_%28TV-program%29

  Rätt ska vara rätt 😉

 10. Profilbild för Helena
  Helena

  Åh vilka snygga brallor!! Precis något liknande jag varit ute efter. Tyvärr verkade storlek s vara slut i Modströms webshop, men jag hittade de på Nelly.com också, fast de ser inte riktigt likadana ut där? Är de väldigt långa i benen?? Modellen på Nelly var 174 cm lång och de såg jättelånga ut på henne, själv är jag 170 cm. Tänker att det kanske blir tokigt i proportionerna om man måste sy upp dem;). Hur är de på dig?

 11. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Super fina byxor! Hittade även en jacka där så hur är deras kläder i storlek??

 12. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Okej hjälp Cecilia!!

  Jag ska gifta mig och sitter här hemma i feber-snuva-dvala och surfar ÖVERALLT efter en brudklänning och börjar verkligen ge upp hoppet då jag för en stund sedan googlade ”brudklänning som INTE är tacky”… inte ens det hjälpte för övrigt. Allt är strass, glänsande siden och halterneck. Jag vet att du skrev om att du köpt din från Kina men genom en svensk kontakt i Sverige och att det företaget inte finns längre? Det finns massa Kina-företag men alla verkar direktkopiera designerklänningar? Någon som har något tips?! Jag bor i Göteborg.

 13. Profilbild för Nina
  Nina

  Hej!

  Vart har du köpt koftan? Love it!!

  /Nina

 14. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Det är ju för sjuttsingen som om du läser mina tankar! Här har jag gått runt och fnulat på vart jag ska kunna hitta snygga byxor som inte är jeans och inte heller är stora illasittande gubb-byxor. Så bara kommer du med svaret! Men måste fråga, vet du vart Modströms säljs i Stockholm? Är den som gärna vill prova innan jag köper.. Tack!

 15. Profilbild för D
  D

  Ja visst sjutton. My bad. Lite pinsamt.. Tack cecilia! Tänk att jag har ogillat Adam pga det och att det sen visar sig att jag hade helt fel. Okej, vi kör Adam live nästa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *