B90A4359

B90A4333 B90A4339 B90A4367 B90A4378 B90A4360

Åh, jag vill men kan inte lyckas beskriva känslan av att få ett paket på posten med skorna jag själv drömt fram – öppna lådan och äntligen få känna, klämma, prova och lukta på dem. Idag kom ett lass med en hel del snygga prover på vårmodeller  – men också – som jag väntat – min älskling ”The Gemma” en bikerboot som är gjord helt i ekologiskt läder och på en miljövänlig gummisula (jag ska beskriva lite bättre vad det här med ekologiskt läder egentligen innebär i ett annat inlägg). De är hur som helst – SÅ.SATANS. FINA (ursäkta språket, jag är typ av hög, yr och febrig av arbetslycka här) – och så mjuka och fantasisköna. Och alltså helt giftfria (många skor är gjorda i läder som garvats i krom vilket gör att de innehåller och lämnar efter sig spår av gifter och tungmetallen krom). ”The Gemma”, som tillverkas i vår fantastiska fabrik i Kroatien kommer att kosta 2495 kronor och finns tillgänglig om lite drygt en vecka på Blankens samt hos våra återförsäljare om alla leveranser går som vi hoppas.

 

0 svar

 1. Jag som precis satt och deppade över mina skor som varit med alldeles för länge, i alldeles för många sandlådor. Klär man sig lite snyggt för en gångs skull (trött mamma till 3 gör ju det alltför sällan) och så känns hela outfiten ändå trist för att skorna till fattas. Då tänkte jag på dina skor, den som ändå hade ett par blankens (suck!). Tyvärr är priset lite för högt just nu, det blir till att spara…

 2. Alltså så fina stövlar! Du är
  Fantastiskt begåvad Cecilia! Du har hittat helt rätt tycker jag och ippskattar verkligen modeller och utseeende på skorna, men öven ditt miljötänk. Det är framtiden.
  Hoppas att barnen inte blir sura när barnbidraget måste gå till mammas nya skor!

 3. Hej, så galet snygga boots. En fråga, när du visade dessa förra gången har jag för mig (kan ha blandat ihop det med några andra boots) att dessa var fordrade. Stämmer inte det längre?

 4. Underbart att de är ekologiska!! Annars är ju tyvärr skor fullproppade med gifter som letar sig in i kroppen… har tom hört att man ej bör va barfota i skor pga det. Huvva.
  Så stor tumme upp för ekologiska skor!!

 5. Åh! Jag skulle vilja ha dem bara för att de är BRA även om de inte är riktigt min stil/smak egentligen… Men tillräckligt enkla och snygga i sig själva, utan massa ”extra” detaljer utan så himla väl avvägt på nåt sätt, för att alltid funka, och hålla år från år, liksom… (Annars letar jag en superenkel, brun, rak, smal stövel, med tunt foder, lite ridstöveltyp utan att VARA en ridstövel (såna har jag i stallet!) och utan massa onödiga (fusk)dragkedjor, spännen utan funktion och annat).
  MEN vårskorna!! Där blev det dreggel på riktigt. Både pumpsen och de platta tvåfärgade. Jag dööör, så snyggt! …och längtar till ljumma vårdagar fastän hösten med tröjor o stövlar egentligen är en favoritårstid. Dags att börja bygga ett litet skokonto inför vårmånaderna känner jag!! 😉

 6. Superfina! Får man fråga hur vida de är i skaftet? Jag har smala ben, och kan generellt inte ha den här typen av boots eftersom det alltid ser ut som om jag klafsar runt i gummistövlar.

 7. Hej!
  Fick hem mitt tredje par botanikens idag, Rio, jäklar va snygga de va i verkligheten:-) hoppas på solig varm höst så jag hinner använda dem mycket redan i år! Skulle gärna köpa allihop men då får min man spatt på alla mina skor;-). Lycka till med allt du tar dig för

 8. Åh så fina bootsen är!! Dessa skulle jag verkligen vilja ha, precis min stil. Ligger tyvärr lite utanför min prisklass 🙁… Men verkligen superfina. Får väl spara pengar!!

 9. Hej! Har kollat Göteborgs-butikerna. Ingen kommer att ta in dem 🙁
  vill gärna prova före köp. Hur är de i skaftet? Skulle föredra lite vidare. (Kan du inte övertala dem att ta in dem 🙂 ) kram

 10. The Gemma – som i Sons of Anarchy gissar jag 😉 Hur som helst lika ”fierce” som henne! SOA är btw den bästa serien någonsin om nu någon skulle ha missat den.

 11. Såå snygga! Har länge letat efter boots med den skaftlängden, får bli en väldigt tidig julklapp till mig själv!

 12. Alltså, jag blev ju störtförälskad i de små ballerinaliknande skorna längst fram i svart och brunt. Vad är detta för underbart och när kan jag köpa dem?

 13. Wow vad fina! Kan inte bestämma vilken färg jag tycker bäst om. Du har verkligen hittat din grej! Sluta aldrig att göra skor! Stort plus för det ekologiska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *