Hösthärligt till barnen i Täby C

Bild_barnplock_vardag

Vit tröja – Kappahl, Gula Hunterstövlar – Sprall, Ryggsäck – Sprall, Jacka – Polarn o Pyret, Byxor – Polarn o Pyret, Mössa – Polarn o Pyret, Tigeroverall – Cubus, Jeans – Cubus, Stickad tröja – Cubus

Jag samarbetar som jag nämnt tidigare med Täby Centrum i bloggen nu i september, tillsammans vill vi guida er genom säsongens mode och shoppingmöjligheter. Den här gången är det dags att fokusera på barnen – så här tänker jag kring mina kottars garderober: att ärva plagg från släktingar och kompisar med äldre barn gillar både jag och barnen – det ger en extra brakänsla att veta att bästa kompisen eller storkusinen lekt i samma klänning – dessutom vill jag påminna om att återanvändning ger utrymme i ekonomin att lägga lite mer pengar på de där större inköpen. Att kunna unna sig ekologiska plagg, bättre ytterkläder med mer arbetade funktioner eller de där detaljerna som kanske inte är livsnödvändiga men som är omöjliga att inte falla för (som pandaryggsäcken på bilden här). Jag älskar när barnens personlighet får synas i deras kläder. När de får vara färgglada, lekfulla och nära sin egen fantasivärld – och jag tycker också att barnmodet allt mer speglas av samma tankar – inte minst syns det i alla fina prints och färgkombinationer som tar allt mer plats från enfärgat och avskalat. För min egen del har kläder alltid varit något lekfullt och kul, låt barnen få njuta av sina garderober på samma sätt vetja! Att allt fler företag anpassar sig efter oss kunders efterfrågan på ekologiska och giftfria plagg när det gäller barnkläder är en annan mycket positiv trend som växer lavinartat.

Bild_barnplock_kalas

Strumpbyxor – Polarn o Pyret, Sneakers – Sprall, Skjorta – Marimekko, Klänning – Polarn o Pyret, Guldskor – Sprall, Byxor – H&M

Fler outfits och exempel på mina barnfavoritplagg kan ni se det showroom som jag just nu har i Täby C – det kommer vara uppställt och på plats mellan den 20 och den 28 september – så knalla gärna dit och kolla in allt det höstsnyggaste jag handplockat från Täbys rika butiksutbud. Mer om höstens mode hittar ni också på Tabycentrum.se (och då vill jag också passa på och påminna om tävlingen där ni kan vinna både presentkort och Blankens-skor – mer info om den hittar ni på hemsidan) och på instagram @tabycentrum.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *