Vi är inte mindre än tretton personer i huset just nu. Gäster har anlänt, och sedan ännu fler gäster. Min storasyster med familj. Som i och för sig passade på att börja kräkas våldsamt efter bara något dygn på plats så de har fått ligga nedbäddade sedan dess. Himla härligt tycker jag. Inte att de kräks. Förstås. Men att ha alla här. Jag trivs så fantastiskt bra när man är många tillsammans. Det är som att jag slappnar av på ett annat sätt och glömmer av att irritera på mig på tvätten som inte tvättas ”så då får jag väl göra det själv då. Som vanligt”. Plus att barnen kutar runt och leker (bråkar i och för sig också en hel del, men det är det ju synd att fokusera på så här på kvällskvisten när man ser tillbaka på den trevliga dagen som ligger bakom oss). Det har varit någon slags rekordvärmebölja i Los Angeles de senaste dagarna. Närmre 40 grader. AC:n tuggar på för fullt och vi är glada att vi har pool, men förutom att ligga i den och plaska vågar man sig knappt utomhus. Men idag tog vi bilen till Manhattan beach inte långt från stan och checkade in på den betydligt svalare stranden. Det var en otroligt fin liten ort med fantastiska och gulliga hus och i vanlig ordning när jag är på en ny och förtrollande plats börjar jag fantisera över exakt vad som skulle krävas för att kunna bosätta sig där. Eftersom jag hade fullt upp med att köra blev det inte en endaste bild tagen på den fina staden. Men strandbilder, det har jag många!

På det stora hela får man väl säga att det är väldigt mycket semester här just nu. Vilket är skönt på många sätt. Inte minst för att det är en bra ursäkt att inte behöva tänka ut någon skitsmart plan för vad man ska göra med sitt liv. Egentligen. Rent yrkesmässigt menar jag då. Men min erfarenhet är att saker brukar klarna rätt bra bara man lägger det på hyllan och låter det undermedvetna marinera alltihop medan man passar på att semestra och umgås med dem man gillar mest under tiden.

0 svar

 1. Min storasyster bor i Manhattan Beach sedan tolv år tillbaka, och nu i augusti är det återigen dags för oss att åka över och njuta av den perfekta lilla ljuvliga staden. Manhattan Beach ska tydligen vara den absolut dyraste staden i LA att bo i, och hyrorna är komplett galna. Syrran inledde med att bo i Long Beach (ghetto) men kämpade sig upp och in i MB istället. Dock är inte allt så perfekt i den fina lilla staden. Hon är hemma från jobbet vid 21-tiden på kvällen, jobbar uppe i Hollywood, och hon säger att hon spenderar 1/3 av sitt liv i trafiken och köerna. Även om det ser så underbart ut när man är där och är ledig, har jag lärt mig att det är otroligt kämpigt/dyrt för dom att bo fint, och att bo i MB. Det är mycket fester och surfande, men de som fått barn och familj tenderar att flytta ut från MB, iaf alla de som syrran har känt under alla år. Jag får en känsla av att det är en singelstad. För singlar mitt i karriären. Ljuvligt, men med två sidor av myntet!

  Ha det bäst i favoritdelen av LA!

 2. Å, tack, det där sista ska jag försöka bära med mig nu några veckor framåt. För att faktiskt våga slappna av i stället för att försöka rusa vidare när jag inte vet vart. Än.

 3. Såg första bilden och tänkte, det där måste vara manhattan beach 🙂 bodde där i ett år. Underbart ställe och jag håller inte med om att det är en singelstad, det är fullt med barnfamiljer och de har en av usas bästa kommunala skolor som man måste ha adress i mb för att få gå på, min lillebror gick där. Tyvärr kostar ett hus ca 30 miljoner svenska kronor. Men man kan ju hyra 🙂

 4. Cecilia jag älskar verkligen din blogg, du är så himla härlig på ett okonstlat vis! Men vad är det du har tatuerat i svanken? Haha

 5. Men alltså hur snygg är inte du?! och vilka magmuskler!! tell me your secret! jag har inte fött barn och min mage är inte så där snygg 😛 Låter som ni har det grymt härligt därborta, man känner din lycka och all härlighet genom bloggen.

  Ha de bra!

  kram

 6. Du äger Cecilia! Älskar din blogg och din härliga attityd! En fantastisk inspirationskälla är du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *