20140206-084200.jpg

20140206-084233.jpg

20140206-084338.jpg

20140206-084359.jpg
Hett hotelltips om ni är i Stockholm: Scandics Grand central. Sveriges svar på megahippa hotellkedjan Ace. Inrednings och ambience-mässigt i alla fall, prismässigt – inte (och det är bra, Ace är dyrt). Mörkt, mysigt, mulligt, med tidningar, LP-spelare och ombonad inredning på rummen. Har bott här både med barnen och Per, med tjejkompisar (checkade in efter en lång utekväll en gång, när vi kom på hur skönt det skulle vara med sovmorgon) och nu ensam på jobbresa! Passar alla tillfällen med andra ord, och mitt i smeten ligger det dessutom.

0 svar

 1. Tack för tipset om hotell i Sthlm!
  En annan sak, jag tycker att det är jobbigt att
  du har 4 olika kategorier. Det var bättre innan,
  orkar inte sitta och klicka på dem så jag läser inte
  bloggen lika frekvent längre.

  1. Jag tyckte också att det var krångligt i början men nu känns det lika naturligt som vilken annan blogg som helst, om inte bättre. Jag brukar öppna alla nya inlägg i nya flikar och läsa dem i ordning. Hursomhelst tack för hotelltips, blir definitivt det nästa tur till sthlm 🙂

 2. Tjejer! Över ”kommentarer” under senaste inlägget så trycker ni på ”föregående inlägg”. Så läser ni det. Sen trycket ni på ”föregående inlägg” under det inlägget osv osv.

 3. Jo det ligger ju bra och är väldigt billigt…Men man kan oxå komma dit, kasta in sakerna i rummet, komma tillbaka kl 3 på natten och då kasta sig i säng (lite vin i kroppen men inte alltför mycket) och sen upptäcka på morgonen att rummet inte var städat, sängkläderna inte bytta, handdukarna använda osv…det kändes allt annat än fräscht. Sängen var bäddad men utan överkast när vi kom så vi tänkte inte på det då…Som kompensation fick vi frukost-biljetter som vi kunde använda nångång…men vi har inte ens scandic i vår stad så där kan vi inte äta om vi inte redan bor på hotell och då ingår ju frukost…Njäe, jag tycker det där hotellet var sådär faktiskt…Men kul att du blev nöjd iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *