I höstas jobbade jag lite extra några veckor som redaktör för radio och tv-programmet Vakna med the Voice, där Martin Björk är en av programledarna. I ett möte efter sändning när vi satt och diskuterade kommande dag, pillade han på min telefon lite, och suckade högt när han såg att jag hade sån där att genomskinlig skyddsfilm på telefonen och förklarade att sån FICK man ju bara inte ha. Det var liksom typ det töntigaste som man kunde göra. Sätta på skyddsfilm på sin telefon. Eh… tänkte jag: Testa att hänga med två syltkladdiga små barn. Fyra smörkletiga händer. Tjugo snoriga små fingrar. Och du kommer ha viss förståelse för det oerhört nödvändiga i skyddsfilm på telefonen. Och varför skulle det vara töntigt förresten?

Hur som helst. Clara är en tjej som läst min blogg länge, och nu har hon precis lanserat sajten Designskins i Sverige, och härom dagen skickade hon några superfina skins till min nya Iphone och plötsligt ser man skillnad på min och alla andras Iphones, plus att den ju är åtminstone lite skyddad från de där klåfingriga fingrarna. Clara skickade också med en rabattkod: dsse10p om det är så att ni vill beställa ett eget skin (eller något annat)!

0 svar

 1. Förstår inte det töntiga med en genomskinlig skyddsfilm…? Man ser ju inte den om man inte tittar noga 😀

 2. Hej! Blev riktigt sugen på en egen film när jag såg så fin din blev. Tyvärr funkade inte rabattkoden så det måste blivit något fel. Tack för en jättebra blogg!
  Sandra

 3. Höll också på att fixa men som tidigare sagt fungerade inte rabattkoden, trist! Så tyvärr blev det inget skin nu, hoppas på en uppdatering ang rabatten. Älskar din blogg btw!

 4. Hej alla, Ber om ursäkt – har sett att rabattkoden inte fungerar som den ska – fixar en ny och skickar till Cecilia strax! /DesignSkins.se

 5. Min svåger retar mig för att jag har skyddsfilm på min iPhone. Man tappar känslan då, påstår han. Tycker inte att det stämmer och jag bryr mig inte det minsta! Är vuxen nog att göra som jag själv vill. 😉

 6. Vilken fjantig rabatt, endast 10%! Vi är nog många som har väntat på en korrekt kod så blir det en rabatt på endast 10%, är inte det lite lite? Nog hade ni kunnat bättre än så när ni nu får gratis reklam via Cecilias blogg.
  Ska jag verkligen påminna er om att tänka ett steg längre, och be er skriva ut koden här? Ni kan ju inte förvänta er att det ska komma ännu ett inlägg om ert företag.

  Dessutom är det fullt med stavfel på er hemsida och seg sida, urkasst!

  Med vänlig hälsning,
  Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *