Theygritte  – Blankens eco certified leather boot ”The Ygritte”. Nu finns vinterns snyggaste, varmaste och miljövänligaste (hyfsad kombiation tycker jag själv!) känga på Blankens. Själv ligger jag och jäser i värmen som kommit tillbaka hit till LA, medan jag längtar mig bort till friska vindar, rödrosiga kinder och sena kvällspromenader med snöknarr under skorna. Skulle gärna matcha ”The Ygritte” med något sådant här: jacka från J.Crew, jeans Levi’s, stickad tröja Isabel Marant, väska Blankens ”The Theresa” (för tillfället slutsåld men kommer tillbaka inom kort) och så Blankens ”The Ygritte”  (som kommer i både svart och cognac ekoläder, med ullfoder och på en återvinningsbar sula, i storlekar 35 till 42, 2195 kr). Skorna finns också hos våra återförsäljare Amazing Seven i Stockholm samt hos Yoko Yap i Göteborg.

 

0 svar

  1. Hej Cecilia! Jag beställde ett par Gemma i storlek 38 som tyvärr var för små. Både på längden och bredden. Ska därför returnera dem och funderar eventuellt på att köpa ett par Ygritte istället, eftersom de passar mina behov bättre. De ser lite bredare ut på bilderna och när jag kollar i storleksguiden står det att strl 38 motsvarar 24,6 cm. Är det skons storlek eller innebär det att det passar en fot med den storleken? Behöver lite hjälp med att hitta rätt storlek. Mina fötter är ca 24-24,5 cm. 🙂 /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *