[youtubeplay id=”3XGdfQmgN3s” size=”medium”]

Har inte direkt joggat ihjäl mig sedan Göteborgsvarvet, men var ute en sväng igår och fick såna jävla feeling. Jäklar vad jag ska kuta i sommar. Jag satsar på varannan dag fram till Midnattsloppet i mitten av augusti där jag ska vara med och springa. En stor fördel med att springa så här i semestertider är att det ger en skön halvtimme på egen hand. När man kan rensa hjärnan och bli inspirerad. Jag menar. Det är ju barn och man högt och lågt varje dag , och hur mycket man än älskar dem, uppskattar jag vansinnigt mycket den här lilla stunden i ensamhet. Ensam med världens mest peppande spellista i lurarna, där till exempel fantastiska Watch your step med Juvelen ingår. Tack för att ni hjälpte mig att svänga ihop den bästa läsarna!

Hur går det för er då? Joggar? Eller?

0 svar

  1. Jajamensan, det blir en hel del joggning i sommar. Laddar inför Tjejmilen i september. Håller med dig om att man behöver den där stunden för sig själv, särskilt de veckor man är på landet med släkten – skönt att få lite tid för sig själv och rensa huvudet. Jag märker direkt att jag blir på sämre humör om jag inte får komma iväg själv en stund, resten av dygnets vakna timmar är det fullt ös.

  2. Japp. Här joggas det minsann fast kanske inte så intensivt just nu som det borde göras. Har dock höga förväntningar på härliga morgonturer i spåret nu när semestern startar om ett par minuter. kan redan känna den friska morgonbrisen i ansiktet….

  3. Inte så mycket är jag rädd, inget alls faktiskt om jag ska vara ärlig. Men det kanske är dags att börja. Jag får ta en allvarlig funderare på det 🙂.

  4. Efter ihärdigt tränande under våren har de senaste veckorna blivit lite för slöa. Men nu blev jag taggad, jag hakar på och satsar på varannan dag jag också. Det är väl lika bra!? =)

  5. Jogga är inte min grej. Jag kan dock berätta att spellistan funkar jättebra till styrketräning också:)

  6. Jag hoppas att din spellista ska hjälpa mig att börja motionera, jag har aldrig varit mycket för att träna innan och efter barnen har jag inte orkat de få timmar på dygnet då jag faktiskt haft möjlighet. Jag behöver ha sällskap och en rejäl morot annars tappar jag suget efter bara några dagar då jag tycker det är skittrist rent ut sagt!!! Nu hade jag precis tänkt mig att det var imorgon morgon det skulle ske och då ska det naturligtvis regna här i Kristianstad:0( jag får väl helt enkelt ta ett paraply…….

  7. Jajemän! Varannan dag och jag har precis klarat av sommarens första mil:D Nu är målet att komma under timmen. Har dock fastnat i ett svårt P3 dokumentärberoende så jag har Geijeraffären, mordet på Fadime, Gottrörakraschen eller något annat spännande i lurarna. Skitbra, man vill ju veta hur det går så då springer man en kilometer till;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *