Hur man blir av med vårtor – superknep som funkar

B90A4389Ni minns kanske mitt lilla hemma-apoteksprojekt? Mäjligt är att 99 procent av er är extremt ointresserade av vårtor, men kanske att ni däremot fascineras av magiska superknep som faktiskt funkar? Ett av barnen hade två små vårtor under en tå – jag googlade och hittade både youtube-filmer och blogginlägg om hur de kunde botas med äppelcidervinäger. I en vecka höll jag på och doppade små bomullsbitar i äppelcidervinäger och lät dem sitta på under gaffatejp typ dygnet runt, fast bytte bomullstussar och tejp varje morgon och kväll. Vi hade testat vårtmedel vi köpte i Sverige i somras utan att något hänt, men det här däremot: Efter en veckas behandling ramlade vårtorna av och nu en dryg vecka till finns inte ett spår av dem kvar på foten. Mycket intressant detta!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Johanna i Berlin

  Men åh va bra! Då ska vi fortsätta lite till. Vi har kört på samma sätt i typ fyra dagar nu, men det ser ungefär ut som när vi började. Sonens vårta verkar vara en seg jäkel.

 2. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Hej Cecilia!
  Lite of topic här, men jag skulle behöva lite hjälp… Jag ska snart ut och resa och sitta på ett flygplan otaliga timmar runt klotet. Jag undrar om du har några bra tips på reseoutfits, som är bekväma nog att kunna mysa till det i på flygplanet, men ändå stylish nog att kunna känna sig snygg och fräsch i.
  Såå tacksam för svar!
  // Sofia

  1. Profilbild för Emma
   Emma

   Mitt tips: Svart blazer, model längre, större vit skjorta, svarta leggins, ballerinas, ev större sjal att svepa in dig i när det är sovdags 🙂 Trevlig resa! Kram Emma

  2. Profilbild för Sofia
   Sofia

   Tack snälla för svar!
   Kram!

 3. Profilbild för Carolina
  Carolina

  Jag fick en gång en vårta som kom tillbaka och Mr Google berättade då för mig att detta kan bero på att man inte får i sig tillräckligt med zink. Jag överdoserade då zinktabletter ett tag och vips så försvann vårtan och kom aldrig tillbaka! En vän till mig hade i flera år fått och frusit bort envetna vårtor hos läkare, men efter att ha börjat äta zink är det puts väck!

  1. Profilbild för Carolina
   Carolina

   Och ska ju hjälpa mot eksem och andra hudåkommor också! Känns iofs ganska naturligt eftersom zink är det mineral som krävs när huden ska läka..

 4. Profilbild för Linda
  Linda

  Vi har efter ditt tips nu också börjat behandla sonens fotvårta med äppelcidervinäger (ÄCV). Idag, en vecka efter påbörjad behandling, ramlade vårtan av när jag skulle byta bomullstuss!!! Helt fantastiskt! Som vi har kämpat i åtskilliga månader med Vårtfri, och inget hände. Så, efter bara en vecka med ÄCV har den försvunnit! Vår son som tyckte Vårtfri var hemskt och smärtsamt och allmänt jobbigt eftersom man skulle fila och smörja osv, har inte sagt ett knyst under behandlingen med ÄCV! Är så tacksam för att du lyfte fram detta behandlingssätt!! Tack!

 5. Profilbild för johanna
  johanna

  Detta låter riktigt bra, jag gillar generellt inte kemiska frätande vårtmedel använder helst naturligare vårtmedel. Undrar om ekologiska vårtmedel (som jag bland annat läst om här) är lika bra?”

 6. Profilbild för Barn på 11 år
  Barn på 11 år

  Har stora bäsvär över mina sex vårtor. Dom är jobiga och äkliga. Jag vågar inte gå barfota på sommrarna. Och pappa säger att dom går bort av sig själva men jag har haft dom i 6 år!!!

  Snälla jag har provat naglack men det funkar inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *