Om ett par veckor åker vi en liten sväng till Frankrike, jag Bonnie och Per. Det ska bli så härligt med några dagar i solen tillsammans med dem man gillar mest. Det enda jag bekymrar mig lite över är just solen – hur gör man för att en liten bebis på sju månader också ska trivas i värmen? Vi var i och för sig i Los Angeles i vintras med där var det aldrig så där prutt-sketa-varmt, jag är alltså rookie på den riktigt seriösa tyen av värme. 

Solhatt, skugga och solskyddsfaktor känns som självklara attribut – men finns det något mer man  behöver tänka på? Jag kan tänka mig att ni är många som sitter och trycker på urbra tips och jag undrar nu om ni vill dela med er av dem? Till mig och kanske till fler nybörjarmammor där ute som har samma undringar som jag.

Så. Att-tänka-på-i-värmen-tips – ja tack!

Slutligen vill jag bara visa det fina armbandet som jag fick av Sofia på Indiska igår.

Det flätade alltså. Kommer från Indiska och så vitt jag vet finns det ute i butik nu!

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *