Köpenhamn! Vilket fantastiskt shoppingställe! Och Notabene – vilken skoaffär! Jag har som jag nämnde varit sugen på att besöka den i flera år, och nu när det hände blev jag inte besviken Alls. Jag gick därifrån med ett par bikerboots som var ganska exakt som jag vill ha dem. Hyfsat nätta och med ett vidare skaft. Älskar dragkedjan i bak också.

I övrigt kan sägas att hur härligt och underbart Köpenhamn än är, är det som lämpar sig bäst att besöka utan barnvagn. Vi fick leta för att hitta ett lunchställe som släppte in oss mer Klas och hans fina fordon. In och in förresten. Vi hamnade på en uteservering i kylan till slut. Fast med värmare i taket och filtar runt knäna gick det bra ändå.
Idag checkade vi ut från vårt fina hotell och gav oss ut på Malmös gator. Där det mesta i butiksväg var söndagsstängt, men där vi till slut hittade en finpizzeria som fixade härlig mat att toppa gårdagens godis-freak out med.
När vi sade hejdå till Lovisa för en stund sedan tänkte vi på att nästa gång vi ses blir efter bebis. När hon är mamma. Det kändes väldigt fantastiskt och lite märkligt. Särskilt för Lovisa. Det är så fint det här med alla bebisar som föds. Vi som vuxit upp ihop. Varit tjugo och rätt seriöst vilda samtidigt. Nu delar vi att bli föräldrar och det är så jäkla stort faktiskt.

20120923-151105.jpg

20120923-151114.jpg

Skor från Notabene, tröja Hope, byxor Dagmar ( både tröja och byxor är köpta i min favoritbutik Amazing seven i Farsta) solglasögon Gant och halsduk från Designers remix.

0 svar

 1. Granskning av förlossningsvården!
  Tänk dig att vara i dina bästa år men så plötsligt får du svåra underlivsmärtor, du kan inte längre ha sex och det börjar okontrollerat rinna avföring ned för dina ben….
  Att kvinnor/ tjejer ska ha rätt till sin kropp låter kanske som en självklarhet…
  Men i Uppdrag gransknings reportage som sänds nu på Onsdag den 26 Sep framkommer en oroväckande bild av förlossningsvården. Gravida kvinnor informeras inte om vilka skador man faktiskt kan få vid en vaginal förlossning och när skadan väl är ett faktum hamnar man i händerna på en förlossningsvård med enorma brister.
  Det handlar om kvinnor/ tjejer som råkar ut för den allvarligaste bristningen man kan få då man föder barn, när man spricker hela vägen mellan slida och ändtarm, och som sen skickas hem utan vare sig en korrekt diagnos eller en operation. Och konsekvensen blir sen ett livslångt lidande för kvinnor och hela familjer.
  Vill du som bloggare se en förhandstitt på programmet hör av dig till reportern:erica.larsson@svt.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *