20121010-095329.jpg
…skulle jag gärna gå klädd så här idag.

0 svar

 1. OAVSETT hur skämtsamt lättsamt detta inlägg är så finns en underton: det är negativt att ha småbarn, det är pajjigt att vara mamma, det viktigaste är mitt utseende och snyggaste klädseln. Personligen skulle jag inte ens drömma om att skämta såhär. Tummen ned, Cecilia B och backlash varning på dig.

 2. Till anonym: Så om man är mamma ska man inte få vilja känna sig fin? Har man barn så ska man gå klädd som en uteliggare?
  Sådana som du borde fan inte få kommentera, korkade människa!

 3. Du kan väl höra med Gunilla Persson om du kan få jobbet som hennes mammas vårdare? Varmt land och inga dagislämningar…..

 4. Äsch, utan dagislämning kan ju vara att hela familjen är på semester. Håller med Emma helt, sluta!!!
  Jag var två barn och jag älskar kläder, men givetvis mina barn mer. Jag gillar att drömma mig bort i fina och opraktiska kläder, för att sedan hämta mina underbara barn och leka med dem. Vad är det som är så svårt att förstå. Har man ett intresse så fortsätter det även efter man fått barn. Min man spelade fotboll innan vi fick barn, det slutade inte han med bara för att han blev pappa. Ens intresse är ju en del av ens personlighet, vare sig man har barn eller inte. Krassa människa som är anonym, du borde lära dig lite vett!

 5. Den som har småbarn och lämnar/hämtar på dagis förstår precis vad Cecilia syftar på. Det behövs ingen närmre förklaring och definitivt inga försvarstal. Jag gläds åt viljan och förmågan hos dig, Cecilia. Fortsätt vara du.

  Och ja, utan dagislämningar skulle jag också gå klädd sådär som på bilden.

 6. Herremingud hur orkar folk!? Skitsnygg outfit men kanske inte bästa vid dagislämning (eller framför allt hämtning). Skippa skorna så kan du väl ha detta? Även dessa kläder går väl att tvätta?:)

 7. Herrejisses vilka människor det finns!! Det är väl självklart att man känner så, är själv mammaledig och ska snart hämta den stora på dagis i lekvänliga kläder och tänker att lite mer glamour i vardagen skulle inte sitta fel! Men jag är ändå en bra mamma precis som Cecilia!

 8. Anonym: Va?! Det Cecilia säger är väl att detta var skitsnyggt, men att det ser jäkligt kallt och opraktist ut (och att hon därför inte på allvar vill gå klädd så, just idag, just nu, just här, men kanske vid ett annat tillfälle)?! Jag håller med fullständigt – jag har inga barn men hade frusit häcken av mig om jag trampade iväg på cykeln till jobbet i det där – hur snyggt det än är. Alltså – i ett varmare land, utan cykeltur i svinottan, skulle jag gärna gå klädd så.

 9. Cecilias blogg är ju en modeblogg! Men det är väl självklart att man inte är en sämre mamma för att man tycker om snygga kläder. Jag tycker att det har varit alldeles för många elaka och kritiska personer inne och kommenterat den senaste tiden. Jag gillar din blogg Cecilia!

 10. Härlig inspiration när man sitter blek och grå hemma och vabbar! Imorgon är det jag som klär mig i tvåfärgat (ingen utav de två får va svart eller vit) och finar till vardan lite. Och det är kanske bäst att lägga till här att med detta menar jag inte på nåt sätt som helst att jag inte vill ha barn eftersom vissa verkar läsa in otroligt mycket konstigt i oskyldiga texter.

 11. Jättefint! Letar precis efter vantarna…. tusan att det skulle bli kallt så snabbt.

  Älskar din blogg och har tittat in varje dag sedan innan Bonnie föddes. Keep going strong! Du inspirerar mig i stort och smått – mest hela tiden!

 12. Ja precis, I wish liksom… Min dagens gravidoutfit är marinblå långärmad topp fr H&M mama, mörkblå raka gravidjeans fr POP, vita och rosa Nike air max, örhängen, ringar och klocka. Inte superkul men det bara måste vara bekvämt när man är på smällen OCH lever småbarnsmammalivet. En parentes bara: kan inte ha halsband nu när jag är gravid, har fått en fixidé om att min hals ser tjock ut..? Har du några tips på fina, långa halsband?

 13. Wow! Jag trodde faktiskt först att det var du! Man ser ju lite pluttigt i mobilen. Såg dig även på Schulman Show och tycker du är lysande, jordnära och väldigt snygg!!

 14. Brukar tänka att om det vore någon persons garderob jag skulle vilja ta över, så är det Olivia Palermos. Kan inte bli bättre än så.

 15. NYC: oh yes, det är Rag&Bone för Intermix, finns alltså bara där o inte i de egna butikerna. Köpte mina på Bleecker, såg dem i SoHo också (prince?).

 16. De där skorna förstör ju fötterna på kvinnor! Aldrig att jag förstör min kropp bara för att leva upp till ett sjukt skönhetsideal!

 17. Skriv din kommentar här! Byxorna var apsnygga och tröjan fin men skorna kan jag leva utan, håller med föregående talare att de ser obekväma ut! Hoppas du skriver vart byxorna kommer ifrån! Trevlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *